Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-21, 07:48   #3016
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!

Hej kobietki

Co to za spanie jeszcze prawie 8 już Ja w związku z moim samopoczuciem już nie śpię, w ogóle noc jakoś bzdetnie mi dość minęła, co chwilę się budziłam.

Kritsti75 trzymamy mocno kciuki za Ciebie i synka A co do pępowiny to znalazłam ten fragment w gazecie "Będziemy rodzicami" więc zacytuję " pewnie czasem słyszysz, że nie wolno Ci podnosić rąk do góry, bo pępowina okręca się wówczas wokół szyi dziecka. To przesąd, ale lepiej nie podnoś wysoko ciężkich przedmiotów (np. prania nasączonego wodą) bo mięśnie podbrzusza są wówczas przeciążone". Czyli wiadomo, ostrożności nigdy za wiele, ale myślę że przyczyna okręcania się dziecka pępowiną jest inna niż podnoszenie rąk w górę.

Martunia trzymamy kciuki Wiesz nie przejmuj się, że jesteś zbytnio wyluzowana uważam, że to dobrze. Ja pamiętam, przed moim cywilnym który miałam na 14 siedziałam w makijażu i bieliźnie przed kompem na dwie godziny przed uroczystością, bo mi się nudziło, wertowałam wizaż i założyłam wątek Dziewczyny strasznie dziwiły się, jak mogę siedzieć rozluźniona przed komputerem w dniu ślubu. A mogłam, czekałam na mężusia, gości i nudziłam się

Nio wstawać babki i pisać mi tutaj

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora