2005-09-19, 20:32
|
|
Zakorzenienie
|
Narciso Rodriguez For Her + uzupełnienie linii
Przeszukalam pare watkow dot. Narciso Rodrigueza, ale niestety nie znalazlam wiele na temat jego trwalosci. Testowalam ten zapach dwa razy i zamierzam go kupic na 100%, tylko zastanawiam sie nad jedna rzecza: czy jest trwaly? Za pierwszym razem trzymal sie u mnie pare godzin, mniej wiecej 5... Czuc go bylo potem troszke na ubraniu, ale niestety dopiero przy przytknieciu nosa. Za drugim razem bylo podobnie, no, moze troche szybciej zniknal ze skory - po 3 godzinkach mniej wiecej Wiem, wiem, sama powinnam wiedziec czy sie wystarczajaco trzyma, ale ciekawa jestem czy posiadaczki tego cuda maja jakies zastrzezenia do trwalosci NR? Czy otoczenie wyczuwa na Was ten zapach i jak dlugo same go czujecie? Zastanawiam sie czy kupowac od razu 100 ml, czy 50, a moze perfumy w kulce? Poza tym ciekawa jestem czy uzupelnienie, czyli balsam i zel pod prysznic pachna tak samo jak perfumy, a takze czy dobry jest ten drogi olejek i jak sie go stosuje? Bede wdzieczna za wszelkie informacje i sorry za tak dlugi watek i dociekliwe pytania
|
|
|