2008-04-21, 08:02
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Napisane przez kasiuleks
ja tez przyjme nazwisko meza 
|
Nazwisko po mężu, bo mi sie moje średnio podoba (zawsze mi je przękręcaja i tak dziwnie mi się kojarzy) a razem też nie brzmia fajnie, a jego jest szlacheckie, ładne.
Cytat:
Napisane przez babeczka1985
my postanowilismy, ze kazde z nas bedzie mialo osobne konto i jedno wspolne. intercyzy nie bedzie, choc przyznam, ze tez sie zastanawialam 
a mi niecale 4 miesiace!!!!!!!  117 dni!!!!!!!
|
/25/
U nas też intercyzy nie bedzie bo nie mamy póki co jakiegoś majatku, a jak czegoś sie razem dorobimy to przecież bedzie wspólne. Konta też osobne bo jednak nie wyobrażam sobie prosić męza albo on mnie o kase.
A tak z innej beczki: odnośnie przesunięcia okresu: miałam dostać w czwartek i wtedy by wyszło że następny dokładnie na slub, wiec się cieszyłam ze się opóźnia, ale dzis juz nie bardzo jest mi do śmiechu, bo nadal nic, a jeszcze nigdy nie miałam aż tak późno . Jakieś 3 tyg temu leczyłam się bo miałam zapalenie jajników (tak stwierdził lekarz przy badaniu choć mnie nic tak normalnie nie bolało wiec tym wieksze było moje zdziwienie). Stwierdził ze to wogole od solarium . Nafaszerował mnie tabasami i czopkami i teraz juz nie wiem - czy to to wpłynelo na tak długie opóźnienie czy przypadkiem nie ciąża (raczej mało prawdopodobne). Dziś pojde sie umówić do innego ale to pewnie dopiero za tydzień jak nie później bedzie wizyta, a ja czuje ze coś jest nie tak .
|
|
|