Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-21, 09:19   #2951
biankaaa
Zadomowienie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

Cytat:
Napisane przez joli31 Pokaż wiadomość
Tak, bo dzisiaj ta "dziurka " ugryzła mnie mocno w palec. Napewno to jest ząbek

Niestety weekend się kończy. TŻ rano znowu wyjedzie.
Pogoda także u nas dopisała. Bylismy wspólnie na dłuuuugim spacerze. Mąż spuchniety z dumy pchał wózek, a córcia sobie ciagle coś opowiadała. Pięknie spędzilismy dzisiejszy dzień.
Dobranoc.
Coraz wiecej dzieciaczkow zebatych))))

Joli - moj TZ tez taki dumny z wozkiem chodziI jak jestesmy na wspolnym spacerze to tylko on prowadzi - podobno zeby mi bylo lzej hehe tiaaa

Cytat:
Napisane przez 82anusia Pokaż wiadomość
Gratuluję dziewczynką ząbka, są bogatsze o jedne perełki
Świetnie, że Blaneczce kubek przypadł do gustu i załapała o co chodzi.
A gdzie trafiłaś taką mega promocję??

Ja dziś miałam nieplanowane zakupy. Brat koleżanki likwiduje sklep i wyprzedaje ubrania. Kupiłam 2 pary spodni, 2 sukienki i bluzkę.
Majunia można powiedzieć już zdrowa, czasem jeszcze zakasła. Biega po całym domu, wszędzie wchodzi, wszystko musi dotknąć. Jak chce na ręce to sama przychodzi, łapie się za ubrania i wspina do góry.

A to debiut nocnikowy Mai, oraz jej pozy podczas snu.

P.S. Debiut siedzeniowy, nic niestety się w nim nie znalazło.
Dziekujemy!
Zdjecia suuuper, Majeczka bosko wyglada na nocniczku A zdjecia na spioszka
Ciesze sie ze jest juz zdrowa

[quote=taszkin;7298759

Gratuluję nowych ząbków Blaneczko i Martusiu!

[/quote]
Dziekujemy!

Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza Pokaż wiadomość

co powiesz na czwartek (ale bez macka)?

za 4 zl ? gdzie go dorwalas w takiej cenie? ja tez chce

a moze w weekend majowy?

Sylwia, czwartek na 99% mi pasuje. Musze wziasc jednak poprawke na to ze w tym tyg czeka nas wizyta u lek rehabilitacji i bedziemy mialy dopiero rozpisane cwiczenia. Dzis lub najpozniej jutro bede wiedziala w jakich godzinach i wtedy mozemy sie dokladnie umowic

Co do niekapka to kupilam go w tesco na dlugiej we wro Ale to nie byla jakas regularna promocja, ten ktory kupilam mam poprostu nalepke - obnizka 3,99zl.Chyba dlatego ze byl bez opakowania bo sprawuje sie bez zarzutow. Wysterylizowalam i Blanka ma. Zniechecona wczesniejszymi nieudanymi probami picia z niekapka mialam niekupowac ale zawsze bylam podatna na wszelkiego rodzaju promocje hehe

Poissy - kojec super.Napewno bedzie bardzo praktyczny. U nas niestety zajal by polowe mieszkania hehe taki mamy luksus w centrum wro hehe

Ale mamy dzis ladna pogoda. Mam nadzieje ze Blanka zje ladnie obiad i idziemy na spacer
biankaaa jest offline Zgłoś do moderatora