Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2009 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-21, 09:27   #3629
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta[/q5SFrOzJSr/glen_medeiros_-_nothing_s_gonna_change_m y_love_for_you[/URL]
ciekawa hmm.. zaintrygowalas mnie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
kurde jak slodko, to tak jka moj romantyk...
uwielbiam takie smsy bo wiem ze mnie kocha
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oooo jak ci super
ja ze swoim sie dzis pokłóciłam
ojej... kurde przykro mi ... klotnie sa calkiem normalne... umacniaja zwiazek, my jak sie klocimy to na 5 minut, bo potem on powie cos glupiego albo ja i smiech, zreszta oboje twierdzimy ze po co slie klocic mozna ten czas przeznaczyc na wiele ciekawszych i przyjemniejszych rzeczy... a wracajac do tematu mi tylko raz poklocilismy sie tak ze powiedzialam ze niechce z nim gadac i ma sobie isc... potem poszlam na spacer nad jezioro a on zadzonil i zapytal czy moze dolaczyc.. siedzielismy na lawce milczac jakies pol godziny i potem mnie przytulil przeprosil wyjasnil pogadaalismy na spokojnie i looz.. i to by bylo na tyle klotni przez ponad 2i5 roku bycia razem.. ale sprzeczki sa przeca to standard

Cytat:
Napisane przez ivoclar Pokaż wiadomość
tort jest zawsze u nas po oczepinach czyli po 24

jesli chodzi o podziękowanie dla rodziców to piosenki jeszce nie wybralismy z TZ;wiemy tylko ze bedzie zaraz po obiedzie i kilku tancach(zazwyczaj jest na drugi dzien na poprawinach)ale chcemy zeby wszyscsy goscie byli;na pewno ja albo TZ powiemy kilka słow podziekowania dla naszych rodziców ,potem kwiaty i jakiś upominek (jakaś drobna biżuteria)

żadnych ksiąg z podziekowaniem dla rodziców nie robimy,żadnych gołębi po wyjsciu z kocioła,żadnej fontanny z czekolady no i to tyle
co region to tradycja ( u nas na slasku, jak juz pisaly inne dziewczynt tort jest po obiedzie)
my tez powiemy rodzicom kilka slow poplaczemy ise pewnie itd.. i nie wiemy czy na poprawinach cyz po oczepinach, jeszcze uzgodnimy..
my tez zadnych ksiag, golebi, fontann itd..
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam

wiesz, to nie taka kłótnia byla. TZ mnie wkurzyl i ja mu powiedziałam, ze nie chce go dzis wiedzic ani z nim rozmaiwac i odlozyłam słuchawke
a dzis jade do Olsztyna i nie wiem czy wróce na weekend do domku, niech zateskni
poteskni i zrozumie na pewno