2008-04-21, 09:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta[/q5SFrOzJSr/glen_medeiros_-_nothing_s_gonna_change_m y_love_for_you[/URL] 
|
ciekawa hmm.. zaintrygowalas mnie
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta
|
kurde jak slodko, to tak jka moj romantyk...
uwielbiam takie smsy bo wiem ze mnie kocha
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
oooo jak ci super
ja ze swoim sie dzis pokłóciłam
|
ojej... kurde przykro mi ... klotnie sa calkiem normalne... umacniaja zwiazek, my jak sie klocimy to na 5 minut, bo potem on powie cos glupiego albo ja i smiech, zreszta oboje twierdzimy ze po co slie klocic mozna ten czas przeznaczyc na wiele ciekawszych i przyjemniejszych rzeczy... a wracajac do tematu mi tylko raz poklocilismy sie tak ze powiedzialam ze niechce z nim gadac i ma sobie isc... potem poszlam na spacer nad jezioro a on zadzonil i zapytal czy moze dolaczyc.. siedzielismy na lawce milczac jakies pol godziny i potem mnie przytulil przeprosil wyjasnil pogadaalismy na spokojnie i looz.. i to by bylo na tyle klotni przez ponad 2i5 roku bycia razem.. ale sprzeczki sa przeca to standard
Cytat:
Napisane przez ivoclar
tort jest zawsze u nas po oczepinach czyli po 24
jesli chodzi o podziękowanie dla rodziców to piosenki jeszce nie wybralismy z TZ;wiemy tylko ze bedzie zaraz po obiedzie i kilku tancach(zazwyczaj jest na drugi dzien na poprawinach)ale chcemy zeby wszyscsy goscie byli;na pewno ja albo TZ powiemy kilka słow podziekowania dla naszych rodziców ,potem kwiaty i jakiś upominek (jakaś drobna biżuteria)
żadnych ksiąg z podziekowaniem dla rodziców nie robimy,żadnych gołębi po wyjsciu z kocioła,żadnej fontanny z czekolady no i to tyle 
|
co region to tradycja ( u nas na slasku, jak juz pisaly inne dziewczynt tort jest po obiedzie )
my tez powiemy rodzicom kilka slow poplaczemy ise pewnie itd.. i nie wiemy czy na poprawinach cyz po oczepinach, jeszcze uzgodnimy..
my tez zadnych ksiag, golebi, fontann itd..
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
witam
wiesz, to nie taka kłótnia byla. TZ mnie wkurzyl i ja mu powiedziałam, ze nie chce go dzis wiedzic ani z nim rozmaiwac i odlozyłam słuchawke
a dzis jade do Olsztyna i nie wiem czy wróce na weekend do domku, niech zateskni 
|
poteskni i zrozumie na pewno
|