Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-21, 10:12   #2
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

nie ma jak w domu
wkleję moj wpis napisany po zamknięciu na tamtym wątku
Napisane przez Ahcak
Hejo hejo

Rano padało i pokonywałam drogę do pracy w strasznej aurze i moje włosyyy aaa były takie ładne przed wyjściem

W autobusie chciałam kupić bilet u kierowcy, a ten mi powiedział, że takie piękności to jada na gapę i on mi nie sprzeda i tak z nim całą drogę przegadałam Miło ^^ Jak już jeżdżę za darmo autobusem to coś może w tym jest

No i dziś moja pierwsze Randez Vous z moim nowym kolegą ^^ No a że teraz słoneczko już świeci to musi być dobry dzień

I teraz sobie pokroje jabłko i gruszkę i zjem z jogurtem i cynamonem na II śniadanko A rano był omlet z piekarnika z serkiem advokatowym, jutro już będzie owsianka

Kala nie bój się jeść Kochana węgli, ja od początku 2-3 dziennie jem, tylko do południa

No to Ci się Słońce cudnie dzień zaczął A co to za nowy kolega? bo chyba nie doczytalam

Dziewczyny a mąkę kukurydzianą można od czasu do czasu ? Bo w piątek chyba będę miala exotic party (mix kubanskiego i meksykanskiego) i chcialam sama zrobić nachos z sosem guacamole. Na to guacamole juz się czaję od dłuższego czasu, bo je mozna jesc ze wszystkim, a w skladzie jest tylko avocado, sok z cytryny, pomidor, papryczka chili i sol i pieprz Chyba dozwolone?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora