2017-04-21, 12:21
|
|
|
Żona Gargamel
|
Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;73073161]
Kiedyś na pewno odwiedzimy, chociaz z tych wysp jeszcze najbardziej nam sie widzi Gran canaria albo Ew Fuerta ale tak jak mowie jest tanio wiec kiedyś na pewno zaliczymy wsyztsko [/QUOTE]
jak oglądałam oferty (+ zdjęcia znajomych) to najbardziej podobała mi się Teneryfa, na Gran Canarii jest strasznie sucho i niezielono 
ale generalnie Kanary akurat mnie nie kręcą zbytnio
Cytat:
Napisane przez asik1503
Sprawdzanie mieszkania, zabezpieczenia okien, balkonów, niezapowiedziane wizyty wolontariuszy... konieczność mieszkania w Wawie... no strasznie rygorystyczne żeby niby zapewnić jak najlepszy dom dla zwierzaka ale czy wielki dom gwarnatuje dobra opiekę?
|
No bez przesady, to pewnie jedna fundacja? Przecież jeszcze są schroniska, a w nim tysiące zwierząt, które oddają bez cudowania. I jakieś normalniejsze fundacje pewnie też.
Mam psa ze schroniska i 2 króliki z fundacji i nie było żadnych problemów.
I obiecałam sobie że żadnego zwierzęcia już nie kupie, tylko adopcja, tyle biedactw czeka na dom a jakieś dupki rozmnażają w przeróżnych warunkach rasowe lub pseudo rasowe i im się kieszenie napełniają Poza tym po co mi pies z papierami, ma być do towarzystwa i kochania a nie chwalenia się jakimś numerkiem hodowli.
|