Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet prawiczek
Wątek: Facet prawiczek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-21, 19:27   #94
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Facet prawiczek

Cytat:
Napisane przez Magnolia_83 Pokaż wiadomość
oboje byliśmy zieloni w sprawach seksu i mój partner nie dość ze był bardzo delikatny to patrzył tylko na moja przyjemność żeby mnie nie bolało. Potrafi w połowie zrezygnować jak widzi że mi to takiej frajdy nie sprawia. Wiec dla mnie tekst że prawiczki są do kitu.. no cóż zależy jaki prawiczek

God Of War 20
Bardzo ci współczuję.. nie wiedziałam nawet że istnieją ludzie którzy o tym nie rozmawiają.. może dlatego że ja zawsze rozmawiałam o tym z moim i nie było jakiegoś skrępowania.
Hmm ja bym mimo wszystko próbowała.. powiedz "kochanie wiem że cię to krępuje ale jesteś najbliższą mi osoba i powinniśmy rozmawiać o naszych sprawach żeby uniknąć nieporozumień. Bardzo cię kocham wiesz? "

On jest na pewno zestresowany. Oszczędź mu szczegółów o tym jak było z poprzednim itp bo to będzie zabójstwo dla waszych wspólnych łóżkowych relacji. Staraj sie ograniczyć w tej kwestii do minimum choćby nie wiem jak cię o to wiercił.
On na pewno będzie sie porównywał z twoja przeszłością wiec lepiej nie podcinać mu skrzydeł już na starcie.
Staraj sie z nim rozmawiać aż w końcu uzna to za zupełna normalność
Ale nie rozmawiamy o moim byłym partnerze seksualnym, bo on jest typem strasznego zazdrosnika i nie chce nawet wiedziec wlasnie próbowałam juz kilka razy i nie cche byc nachalna w tych tematach... zastanawiam sie czy kiedys sie odwazy i przełamie... bo jesli nie to wtedy to juz naprawde bedzie bardzo dziwne;/
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując