Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Diane35???
Wątek: Diane35???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-20, 08:15   #7
redia
Raczkowanie

GG do redia
Dot.: Diane35???

oo to ja moge napisac na ten temat duzo bralam diane 8 miesiecy i pierwsze 3 miesiace tych tabletek to byl koszmar bolaly mnie piersi miesnie.. mdlosci ciagle i emga duzy aptety w zwiazku z czym przytylam 5 kg co jeszcze to strasznie wyplywalo mi to na stan nerwowy chodfzilam poddenerwowana zla smutna zdolowana i wesola wszystko jak by wrzucic do jednego worka potrafilam plakac nie wiedzac czemu i to wrecz ryczec albo bylam tak zla ze potrafilam porozrzucac wszystko w pokoju ale taki stan utrzymywal mi sie do okolo 3 miesiaca potem zaczelo bywac lepiej cera mi sie poprawila okres uregulowal mniej bolesny mniej obfity..ale waga zostala odstawilam diane na 3 miesiace i teraz wlasnie jestem w pierwszym opakowaniu jej ( wrocilam do niej ze wzgledu na cere) i niestety to samo odczuwam co wtedy moze poza bolami miesni i piersi najgorzej odczuwam to na moim stanie psychicznym co moze potwierdzic moj chlopak bo chyba sie calyc zas szokuje jak te tabletki moga wplywac na moje nastroje... ogolnie cuzje ze sie chyba wykoncze jak tak dalej pojdzie nerwowo hehehe ale wytrzymam te 3 miesiace i znow wroci do normy co do wagi to one apetyt podnosza
nie polecam wtedy duzo jesc po prostu ograniczac jedzenie.. ja tak robie i mam zamiar schudnac hehe powiem tak zeby diana cos pomogla trzeba czekac ogolnie do 6 mc ale efekty u niektorych sa wczesniej jesli po 6 mc nic sie nie zmienilo na lepsze to znacyz ze to nie sa tabletki dla ciebie buziaki
redia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując