2008-04-21, 22:10
|
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: KOLEJNA EDYCJA :D dużo dokładek, wszystkie półki, pielęgnacja, kolorówka ...
To moje drugie podejście ale zapytać chyba nie zaszkodzi. Interesuje mnie u Ciebie całe mnóstwo rzeczy (wymieniam poniżej). Wątpię, ale jeśli znajdziesz coś u mnie to proszę daj znać 
Interesują mnie (w kolejności przypadkowej):
Masterpiece MAX - 7 ml
Avene triXera zmiękczający żel do mycia dla skóry suchej i wrażliwej - opakowanie 400 ml - użyty 1 raz Etiaxil roll-on do skóry wrażliwej, użyty chyba 2 razy,
szampon do włosów farbowanych Kerastase Reflection Bain Mirror 2 - zostało ok. 150 ml w litrowej butli, ale do wymiany wolałabym przelać w coś mniejszego
Szampon Bain Divalent Kerastase balansujący do włosów mieszanych, tłustych u nasady, suchych i wrażliwych na końcach - 250 ml, zostało trochę mniej niż połowa
szampon L'oreal gloss color w odcieniu złocistej miedzi- 250 ml, ubytek ok. ¼
maska relaksująca do włosów Wella SP 3.0 Enrich z pochodnymi kaszmiru - ubytek ok. 25% z 200 ml,
odzywka Farouk Silk Therapy Smoothing Conditioner - zostało 35% z 300 ml
Cień do powiek IsaDora pojedynczy, okrągły odcień 82 Shell, chłodny odcień rozświetlającego różo-beżu
róż do policzków Chanel w odcieniu 82 Reflex - nowy, nieużywany, w kartoniku,
Sensibio H2O Bioderma - została równo połowa z 250 ml,
Krem pod oczy Clarins 20 ml, ubytek ok. 2 ml, kartonik, kupiony pod koniec grudnia w Douglasie
Defatigant Eclair Contour des Yeux Rozjaśniający krem energetyzujący do skóry wokół oczu
|
|
|