2008-04-21, 22:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nie-apteczne filtry na plażę
Cytat:
Napisane przez agacior89
Niemiecka? Ja, ja, brzmi pysznie  )))
Z SORAI: pisano tu o 45 wzwyż- wynika, że są fotostabilne. I mają jakiśtam nowy unikalny filtr (dokładnie nie pamiętam, przeszukaj wątek). W każdym razie na mojej liście poszukiwanych do ciała jest
Byłam w IKEI- dzisiaj nie jutro- za 25 zł jest Z KARTĄ IKEA FAMILY (kartę właśnie założyłam  ) nie wiem jednak czy się opłaca- 30 to nie za duża ochrona, na twarz się chyba nie nada... A do ciała? Ekonomiczniej wychodzi ten z tesco- ma filtr 40, jest tańszy, jest go więcej... O ile go jeszcze produkują?
Zobaczymy jak z Sorayą w naturze, jeśli cena będzie bardziej atrakcyjna- biorę. Jak nie- odwiedzam TESCO, ha!
|
no byłam dziś tutaj (Słowenia) w drogierii takiej wypasionej (cały ogromny dział na ochoronę przeciwsłoneczną, ahhhhh ) i wypatrzyłam właśnie filtry firmy Cadavera.. nie znam się na składach, wierzę zawsze Wam, czy filtr jest stabilny czy nie, więc ciężko mi powiedzieć jakie one sa. a gdybym wyjęła aparat i zrobiła zdjęcie, ludzie by się chyba na mnie dziwnie patrzyli albo nawet wywalili ze sklepu, kto wie :P
40 Tesco jeszcze rok temu była :P ale jak będzie w tym, nie wiem
kurczę, czemu mnie nie ma w PL, poszłam bym do Natury i upolowała Soraye.. 
śmieszne się wydaje, ze IKEA wzięła się za produkowanie kosmetyków a zwłaszcza filtrów hmm