Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - STARACZKI z In Vitro/ IUI 2016
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-23, 14:44   #172
Martirybka
Rozeznanie

Dot.: STARACZKI z In Vitro/ IUI 2016

Cytat:
Napisane przez dzidziu Pokaż wiadomość
kinia2017, nie, nie ma się czego bać zabieg jest robiony w znieczuleniu oglnym, potemtrzeba chwile zostać na obserwacji. u mnie bez żadnych komplikacji, lekko mnie tylko brzuch bolał wieczorm, ale myślę, że to nic nienormalnego

Potwierdzam, nie ma się co stresować. Znieczulenie ogólne, krótkotrwałe, zabiegu trwa jakiej 15minut, potem odpoczywasz ok godzinki, dwóch na sali pozabiegowej i do domu. Musisz być z osoba towarzysząca oczywiście, nie wolno Ci siąść za kierownice. Mnie tez nic nie bolało, od razu dostałam w kroplówce leki przeciwbólowe, potem położna kazała mi brać nurofen czy Apap od razu gdybym poczuła dyskomfort jakikolwiek. Mogą wystąpić bóle jak na okres. Plamienie było u mnie minimalne zaraz po zabiegu, jak wróciłam do domu był spokój. Weź wiec sobie podpaski cienkie. Spałam cały dzień, czułam się osłabiona, ale to normalne po znieczuleniu ogólnym.

Oczywiście rożnie kobiety reagują, to jest zabieg i trzeba mieć tego świadomość. Wszystko zależy od tego jaki masz organizm i jak będzie też reakcja na znieczulenie ogólne.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Martirybka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując