Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - fridge by yde
Wątek: fridge by yde
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-22, 13:15   #11
Lagaffe
Raczkowanie

Dot.: fridge by yde

Pozwolę sobie odświeżyć wątek -- mam pytanie do Pań obecnych na tym forum.

Ostatnio wpadł mi w ręce pewien magazyn ilustrowany. W magazynie był artykuł o kosmetykach yDe. Gazeta nie była polska, więc z ciekawości poszperałem po sieci w poszukiwaniu dodatkowych infromacji o firmie. W końcu znalazłem stronę internetową yDe i przejrzałem ich ofertę.

Atrykuł o yDe i ich stronę www widziała też moja żona. Wydawała się być całkiem zaciekawiona. Pomyślałem sobie, że moze zrobię jej niespodziankę i kupię jej jakieś kosmetyki yDe. Nie chcę kupować perfum / wody toaletowej; mysłałem nad jakimś zestawem z oferty specjalnej.

Mam jednak trochę wątplowiści czy to aby dobry pomysł.

Po pierwsze, bardzo podoba mi się pomysł kosmetyków naturalnych jak i ten cały spartańsko-minimalistyczny "marketing" yDe. Nie wiem jednak, czy taka "naturalność" może spodobać się kobiecie i przekonać ją do uzywania np. kremu do twarzy? Czy yDe nie nastawia się aby tylko na panów szukających pomysłu na prezent dla swoich pań?

Po drugie, zastanawiam się czy kupno w prezenicie kosmetyków pielęgnacyjnych nie będzie źle odebrane przez kobietę. Znając zagadkową kobiecą naturę, boję się ze taki prezent moze zostać przyjęty w stylu: "Daje mi krem do twarzy, znaczy się uważa że jestem brzydka i nieatrakcyjna! Buuuu!!!" (pardon jeśli ten mocno przesadzony przykład kogoś uraził)

Byłbym wdzięczny za wskazówki / uwagi / porady.
Lagaffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując