2008-04-22, 14:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008
jestem w szoku, ze dziecko karmione cyckiem tylko robi 2 kupy!!! moja robi po kazdym jedzebniu i czzasem nawet w trakcie, wiec bedzie to z 8-10 kup...ostatnio jej sie zmienijszylo troche i juz nie robi po kazdym jedzeniu,ale nadal jest ich duzo, minimum 5. I z siku to samo, wiec chyba jest dobrze ja dobrze wiem kiedy ona robi, nawet jak robi po ciuchu bo wtedy z ust robi taki dziubek smiesznie to wyglada no a jak juz idzie porzadna kupa to grzmi tez i jak np jest przy cycku i chce zrobic, to na chwile przestaje ssac, robi sie czerwona, tak sie "sklada" ze glowe chowa do brody i wtedy robi poza tym troche zaczyna mniej spac w dzien, jutro konczy miesiac i nie wiem- klasc ja juz na mate?? i jak na brzuszku czy pleckach?? wasze dzieci tez tak wysoko glowe podnosza jak na brzuszku leza?? bo ona to tak strasznie wysoko, az sie boje czasem czy to normalne... mam byc uu pediatry jutro to sie dowiem i ciekawe czy jej ta zoltaczka przeszla...juz ponad 4 tygodnie ją meczy ale wyraznie po tym luminalu jest różowsza
a mam pytanko odnosnie tej wit K. bo mi pediatra zapisala ta witamine po 2 tygodniu, mialam jej dawac 2 razy dziennie po miarce czyli po 0,5. ale jak dawala recepte to powiedziala ze mi zostanie duzo tej wit K i zebym jej przyniosla to ona komus tam da, tymczasem mi zostalo jej juz ledwo ledwo... i nie wiem teraz czy jej sie pomylilo w dawkowaniu, czy co... martwie sie troche, mozna "przedfobrzyc" z wit K??i jak dlugo sie daje wit d3? wiecie??
|
|
|