Dot.: Bezpieczne Firmy Czyli Nie Testowane Na Zwierzętach
Cytat:
Napisane przez maja7
przeczytałam wszystko 
już od dłuższego czasu myślałam o zaprzestaniu kupowania kosmetyków testowanych na zwierzakach,ale dzięki Wam teraz dopiero podjełam decyzje.
dlatego chciała bym Wam bardzo podziękować 
mam kilka pytań na które nie znalazłam odpowiedzi na forum np:
planuje dzidziusia i mam problem ze znalezieniem dla niemowląt takich kosmetyków,jedynie niepewny  nivea.macie jakieś pomysły co do takich kosmetyków?
jeszcze jedno pytanie,bardzo proszę o odpowiedź,ponieważ uwielbiam zapach perfum paris hilton,wie ktoś może cos na ten temat.bo jeśli sa testowane to niestety bede musiała je zastąpić.
tak sobie pomyslałam,że jeśli kiedyś nie znajde jakiegoś produktu np: odplamiacza do ubrań i bede zmuszona kupić taki testowany  to przesle na jakieś schronisko lun stowarzyszenia pomagające zwierzaką taką sumę jaką wydam na ten produkt.ale jak narazie zuzywam stare kosmetyki testowane i powolutku zmieniam swoją łazienke.  trzymajcie się cieplutko 
|
Co do kosmetyków dla dzieci to chyba jest coś takiego jak Ziajka, która podlega pod nietestującą Ziaję... Tylko nie wiem jaki rodzaj kosmetyków tam mają...