Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezpieczne Firmy Czyli Nie Testowane Na Zwierzętach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-22, 17:47   #880
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia
Dot.: Bezpieczne Firmy Czyli Nie Testowane Na Zwierzętach

Cytat:
Napisane przez Bellatrix Pokaż wiadomość
Mam w domu białe szczury i też nie wyobrażam sobie, jak trzeba być ślepym i nieczułym, żeby tym futerkowym słodkościom krzywdę wyrządzać. Patrzeć na cierpienie zwierząt i dalej robić swoje.
Naprawdę, siedziałam w różnego typu laboratoriach, poznawałam mnóstwo ludzi - ale osób wykonujących testy na zwierzętach nie chcę poznać. Ta "praca" mnie przeraża.
Kurde,marzą mi się szczurki...ale jak sobie tak myślę,że 'kupię'(życie?)tylko po to,żeby mieć to w domu,no i kochać,a potem patrzeć jak odchodzi to mnie trochu skręca.

Cytat:
Napisane przez ilonchen Pokaż wiadomość
Od jakiegos czasu zagladam na ten watek i z przyjemnoscia musze stwierdzic ze w mojej lazience nie ma kosmetykow testowanych na zwierzetach.Mam taka nadzieje.
Wczoraj odszedl moj chomiczek.Staralam sie zeby odszedl w spokoju.Zapowiadalo sie na to od paru dni.No coz staruszek z niego byl.Dlatego nie wyobrazam sobie jak mozna zrobic na takim zwierzatku jakis test , nie przezyje to wyrzucic i wziasc nastepnego i potem kolejnego.Dla mnie to niepojete .
Dziuniek tydzien temu...
jaaaaaaaaaaaaaaaaaki słodziak,cudo.
marthusia jest offline Zgłoś do moderatora