Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Invisalign
Wątek: Invisalign
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-27, 10:29   #152
Basia146
Raczkowanie

Dot.: Invisalign

Masz rację z tmyi attachments ja mam tylko filmik z wizualizacja i oglądam co chwile jak głupia
Od herbaty i kawy odbarwiaja sie niestety, nie jakoś bardzo ale można zauważyć inny odcień. Z tym, że jesli wiem, ze jestem w domu przez weekend to sobie pozwalam Nie próbowłam czy np. sok pomaranczowy, jablkowy tez odbarwia.. ?

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez telimena878 Pokaż wiadomość
ty juz masz z górki zazdroszczę ja zdejmuje też na jeden dzień komunie córki i jak to mój mąż skwitował ,ze z tymi attachmntami wyglądam jak wampir(jakbym miała kły) ale u ciebie to całkiem inna bajka-ślub jeden z najważniejszych dni w życiu ,niestety nie pomogę(za świeża jestem w tym temacie) czy można je ściągnąć na tę okazję.Ja od wczoraj mam nową ksywę Sid(z epoki lodowcowej).A alkohole pijecie w aparacie? co do kawy,herbaty(tylko letnie ) nie próbowałam jeszcze ...
Mam to smao z tymi attachmnets. Nie mam ich duzo i w zasadzie są niewidoczne, ale jedne.. olaboga! Odstaje bardzo. Jakos w nakladce tego nie widac, ale jak zdjme juz tak A przeciez nie bede wyjmowac "zębów" na własnym weselu hahah
Basia146 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując