Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
bonjour 
Cytat:
Napisane przez tamonita
Cały dzień nad książkami... Mam dość
|

Cytat:
Napisane przez nefre
A ja dzisiaj sie w ogole skupic nie umiem, zrobilam tylko troche z WOSu i jeden reading z angielskiego.. a tak to.. NIC!
w ogole nie mam nastrojuuuuu
|
nie przejmuj się - i tak dużo robisz, jeden dzień bez nauki nie zaskodzi 
Cytat:
Napisane przez schism_
Matematyczka zaprosiła naszą klasę na piwo wieczorem
|
ale fajna matematyczka ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez agness51
Jej dziewczyny ile Wy się uczycie
|
też sie nadziwic nie moge :P
Powodzenia na tej historii 
Cytat:
Napisane przez anniaa
Chyba do szkoły jutro nie pójde przynajmniej bym sie wyleczyła a nie chodziła cały czas chora.
|
pewnie - wykurowac się to podstawa 
Cytat:
Napisane przez nefre
Dzisiaj miałam z rana nieprzyjemną sytuację
Od kilku dni jest u mnie siostra z dziećmi. No i jak wiadomo - dzieci hałasują, a ja lada moment mam maturę. No i wczoraj naprawde nie potrafiłam się skupić na nauce, bo dzieciaki tak hałasowały, że szok. No i jedno z nich zaczęło bardzo głośno krzyczec. Wyszłam z pokoju i grzecznie poprosiłam siostre czy by mogłą uciszyc dziecko. Ona na to tekste,:" Nie bój się, pojadę sobie jutro będziesz juz miała spokój"/. Ja na to, że nie chodziło mi o to, że jej obecnośc mi przeszkadza tylko o to, aby dziecko było trochę ciszej. Mama była wtedy w pracy. No i dzisiaj... mama do mnie naskakuje, ze jakim prawem JA WYGANIAM SIOSTRĘ Z DOMU! Że co ja sobie wyobrażam, że jestem zarozumiałą główniarą, która mysli, że jest pepkiem świata. Wyjasniłam jej, ze nie chodzilo mi o obecnosc siostry w domu tylko prosilam, aby dziecko sie uciszyło. Zaczęła mi wrzuca jaka to aj jestem, ze matura to przeciez nie taka rzecz, że nie wiadomo co  I co? Zaczęło się... Prostuję włosy:"Masz czas na prstowanie? Przeciez miałas sie uczyć!". Mama podlewa kwiatki w moim pokoju (zawsze ja to robilam). Pytam się jej dlaczego to robi skoro mogła mi powiedzieć , a ona :"Uczysz się przecież, nie bede Ci przeszkadzała". Wiecie jak mi przykro? Wyszło an to, że to ja jestem ta najgrosza , ta, której wszystko przeszkadza
Od dawna zauwazylam, ze matka faworyzuje siostrę i to bardzo boli Czuję się w tym domu niepotrzebna
|
brak mi słów Niby bliskcy ludzie, a potrafią być tak...okropni ;(
Trzymaj się kochana i postaraj się to olać, po prostu Niedługo przyjedzie TZ i znowu zaświeci Ci słoneczko 
Cytat:
Napisane przez agolek
ja wlasnie wrocilam z fitnessu  poszlam na nowe zajecia i powiem tak *****
reka i noga nie moge ruszyc,cala sie trzese z wysilku. Nie robie prawie nigdy ciezrow a tam bylo troche i wogole to takie bylo na wszystkie partie ciala, szybkie cwiczenia przeplatane z ciezarami i wogole. NIE-RUSZE-SIE-JUTRO
z TZ jak skonczyl swoje to siedzial pod sala i zdzieral ze mnie
nie mam sily w rekach wogole i nie umiem zrobic wiecej niz 1 pompki a tam ich troche bylo a ze bylam nowa to babka prowadzaca sie uwziela,zeby mnie dopilnowac i prawie zem sobie zeby o parkiet przez te pompki wybila
a TZ za to milal baw po pachy. A potem mi powiedzial ''Wow!Robisz juz poltora pompki!''
|
a to TZ wredny Nastepnym razem Ty sie z niego ponabijaj, a co 
Z pompkami to ja też jestem na bakier - jak zrobię 2 to już jest święto lasu^^ No, ale jak się ma takie łapiny jak ja to normalne...
Cytat:
Napisane przez gujana
oczywiscie jestem tak zakrecona, ze nie pozaznaczalam postow do cytowania
to chyba z nadmiaru tlenu dzis wstalam o 7 o wsiadlam w pociag, a o 10 bylam juz u rodzicow. calutenki dzionek na swiezym powietrzu, az pijana jestem od tego cudownego lesnego powietrza ale będę dzis spac...
|
Ale Ci zazdroszczę - uwielbiam taki cudny sen po pełnym wrazen i tlenu dniu, mmmmmm.....
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
Trochę dałam sobie popalić wczoraj i dziś  wczorajsza nocka na szczęście się skończyła o 4 nad ranem (a nie o 6) więc już po 5 byłam w domu i mogłam pospać do 10. Następnie zebrała się szybko i pojechałam do pracy na ulotki, 3 godziny łażenia i akurat w sam raz nie wracając do domu na angielski zdążyłam a po angielskim jeszcze, a jakże, jak szaleć to szaleć  poszłam se na pilates i jeszcze na zakupy bo przecież dopiero 20.30 była i carrefour był jeszcze otwarty
a po powrocie prosto do wanny i gdyby nie to że przecież muszę YCD obejrzeć to już bym pewnie spała
jutro od nowa milion spraw do załatwienia
|
 do tej Twojej soi to chyba jakieś niezłe dragi dosypują, muszę zacząć też się nią faszerować
Cytat:
Napisane przez malinka_86
Jestem mega spiąca A własnie oglądałam fotki sprzed i w czasie odchudzania i widzę chyba efekty
|
ajjjjj oglądanie takich fotek "przed i po" potrafi człowieka na duchu podnieść 
Cytat:
Napisane przez agolek
wlasnie korzystam z ostatnich minut w cieplym lozku z kubeczkiem kawki pysznej i bede sie zaraz zbierala do pracy.
|
kurde, taki laptop to jest świetna rzecz - ja żeby powizażowac muszę się zwlekać, a gdybym mogła tak w łóżeczku to by było boooossskiee 
Cytat:
Napisane przez agolek
a tak wogole to przed chwila sobie uswiadomilam ze dzis czwartek a nie sroda tym lepiej.
|
hihi 
ja dziś postanowiłam odpuscic sobie poranny wykład i mykam tylko na 2 cwiczenia od 11:30 Wroce niestety dopiero kolo 16, a pozniej mam korki, ale jest tak ładna pogoda a weekend tak blisko,ze jakos to przezyje Poza tym nie wzielam wczoraj antyhistamin i moze to placebo, ale czuje sie jakas bardziej ożywiona wiec mam nadzieje, ze przetrwam ten dzien z usmiechem na twarzy - przynamniej sprobuje 
weekend coraz blizej, a pozniej tylko 3dni i majowwwwka Poza tym dowiedzialam sie, ze 8,9,19, 23 i 24 maja rowniez nie mam zajęć wiec ogolnie jest dosc dobrze 
Sluchajcie dziewuszki, Nefruś ostatnio pisala o sposobach przyspieszania okresu. A znacie jakies patenty na jego opoznienie? Zaraz poszperam po wizazu,moze cos znajde ciekawego, ale ze kto pyta nie bladzi - to pytam i Was 
Buzi i milego dniaaaa