Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-24, 08:27   #2922
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

bonjour
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Cały dzień nad książkami... Mam dość

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj sie w ogole skupic nie umiem, zrobilam tylko troche z WOSu i jeden reading z angielskiego.. a tak to.. NIC!
w ogole nie mam nastrojuuuuu
nie przejmuj się - i tak dużo robisz, jeden dzień bez nauki nie zaskodzi
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Matematyczka zaprosiła naszą klasę na piwo wieczorem
ale fajna matematyczka
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Jej dziewczyny ile Wy się uczycie
też sie nadziwic nie moge :P
Powodzenia na tej historii
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Chyba do szkoły jutro nie pójde przynajmniej bym sie wyleczyła a nie chodziła cały czas chora.
pewnie - wykurowac się to podstawa
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam z rana nieprzyjemną sytuację
Od kilku dni jest u mnie siostra z dziećmi. No i jak wiadomo - dzieci hałasują, a ja lada moment mam maturę. No i wczoraj naprawde nie potrafiłam się skupić na nauce, bo dzieciaki tak hałasowały, że szok. No i jedno z nich zaczęło bardzo głośno krzyczec. Wyszłam z pokoju i grzecznie poprosiłam siostre czy by mogłą uciszyc dziecko. Ona na to tekste,:" Nie bój się, pojadę sobie jutro będziesz juz miała spokój"/. Ja na to, że nie chodziło mi o to, że jej obecnośc mi przeszkadza tylko o to, aby dziecko było trochę ciszej. Mama była wtedy w pracy. No i dzisiaj... mama do mnie naskakuje, ze jakim prawem JA WYGANIAM SIOSTRĘ Z DOMU! Że co ja sobie wyobrażam, że jestem zarozumiałą główniarą, która mysli, że jest pepkiem świata. Wyjasniłam jej, ze nie chodzilo mi o obecnosc siostry w domu tylko prosilam, aby dziecko sie uciszyło. Zaczęła mi wrzuca jaka to aj jestem, ze matura to przeciez nie taka rzecz, że nie wiadomo co I co? Zaczęło się... Prostuję włosy:"Masz czas na prstowanie? Przeciez miałas sie uczyć!". Mama podlewa kwiatki w moim pokoju (zawsze ja to robilam). Pytam się jej dlaczego to robi skoro mogła mi powiedzieć , a ona :"Uczysz się przecież, nie bede Ci przeszkadzała". Wiecie jak mi przykro? Wyszło an to, że to ja jestem ta najgrosza , ta, której wszystko przeszkadza
Od dawna zauwazylam, ze matka faworyzuje siostrę i to bardzo boli Czuję się w tym domu niepotrzebna
brak mi słów Niby bliskcy ludzie, a potrafią być tak...okropni ;(
Trzymaj się kochana i postaraj się to olać, po prostu Niedługo przyjedzie TZ i znowu zaświeci Ci słoneczko
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja wlasnie wrocilam z fitnessu poszlam na nowe zajecia i powiem tak *****
reka i noga nie moge ruszyc,cala sie trzese z wysilku. Nie robie prawie nigdy ciezrow a tam bylo troche i wogole to takie bylo na wszystkie partie ciala, szybkie cwiczenia przeplatane z ciezarami i wogole. NIE-RUSZE-SIE-JUTRO

z TZ jak skonczyl swoje to siedzial pod sala i zdzieral ze mnie

nie mam sily w rekach wogole i nie umiem zrobic wiecej niz 1 pompki a tam ich troche bylo a ze bylam nowa to babka prowadzaca sie uwziela,zeby mnie dopilnowac i prawie zem sobie zeby o parkiet przez te pompki wybila

a TZ za to milal baw po pachy. A potem mi powiedzial ''Wow!Robisz juz poltora pompki!''
a to TZ wredny Nastepnym razem Ty sie z niego ponabijaj, a co

Z pompkami to ja też jestem na bakier - jak zrobię 2 to już jest święto lasu^^ No, ale jak się ma takie łapiny jak ja to normalne...
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
oczywiscie jestem tak zakrecona, ze nie pozaznaczalam postow do cytowania
to chyba z nadmiaru tlenu dzis wstalam o 7 o wsiadlam w pociag, a o 10 bylam juz u rodzicow. calutenki dzionek na swiezym powietrzu, az pijana jestem od tego cudownego lesnego powietrza ale będę dzis spac...
Ale Ci zazdroszczę - uwielbiam taki cudny sen po pełnym wrazen i tlenu dniu, mmmmmm.....
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Trochę dałam sobie popalić wczoraj i dziś wczorajsza nocka na szczęście się skończyła o 4 nad ranem (a nie o 6) więc już po 5 byłam w domu i mogłam pospać do 10. Następnie zebrała się szybko i pojechałam do pracy na ulotki, 3 godziny łażenia i akurat w sam raz nie wracając do domu na angielski zdążyłam a po angielskim jeszcze, a jakże, jak szaleć to szaleć poszłam se na pilates i jeszcze na zakupy bo przecież dopiero 20.30 była i carrefour był jeszcze otwarty
a po powrocie prosto do wanny i gdyby nie to że przecież muszę YCD obejrzeć to już bym pewnie spała

jutro od nowa milion spraw do załatwienia
do tej Twojej soi to chyba jakieś niezłe dragi dosypują, muszę zacząć też się nią faszerować
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Jestem mega spiąca A własnie oglądałam fotki sprzed i w czasie odchudzania i widzę chyba efekty
ajjjjj oglądanie takich fotek "przed i po" potrafi człowieka na duchu podnieść
Cytat:
wlasnie korzystam z ostatnich minut w cieplym lozku z kubeczkiem kawki pysznej i bede sie zaraz zbierala do pracy.
kurde, taki laptop to jest świetna rzecz - ja żeby powizażowac muszę się zwlekać, a gdybym mogła tak w łóżeczku to by było boooossskiee
Cytat:
a tak wogole to przed chwila sobie uswiadomilam ze dzis czwartek a nie sroda tym lepiej.
hihi

ja dziś postanowiłam odpuscic sobie poranny wykład i mykam tylko na 2 cwiczenia od 11:30 Wroce niestety dopiero kolo 16, a pozniej mam korki, ale jest tak ładna pogoda a weekend tak blisko,ze jakos to przezyje Poza tym nie wzielam wczoraj antyhistamin i moze to placebo, ale czuje sie jakas bardziej ożywiona wiec mam nadzieje, ze przetrwam ten dzien z usmiechem na twarzy - przynamniej sprobuje
weekend coraz blizej, a pozniej tylko 3dni i majowwwwka Poza tym dowiedzialam sie, ze 8,9,19, 23 i 24 maja rowniez nie mam zajęć wiec ogolnie jest dosc dobrze

Sluchajcie dziewuszki, Nefruś ostatnio pisala o sposobach przyspieszania okresu. A znacie jakies patenty na jego opoznienie? Zaraz poszperam po wizazu,moze cos znajde ciekawego, ale ze kto pyta nie bladzi - to pytam i Was

Buzi i milego dniaaaa

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora