Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - styl American Girl część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-24, 11:54   #963
DJADKJGU
BAN stały

Dot.: styl American Girl część II

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
kozaczki LETNIE
choroby sie mozna jakes nabawić nogi sie poca pozatym jak mozna kozaki w lato nosic.. Nie to juz dla mnie przegiecie i w zyciu bym nie odziała BIAłYCH KOZAKóW i na dodatek W LATO....
ale to tylko moje zdanie
ja nosze czarne kowboje latem i jest ok :P ale pamietam ze jak szukalam kolejnych kowbojek w zeszle lato i chodzilam po hali targowej pytajac sie o kowbojki z cienkiej skory, nieocieplane, na lato, to panie robily wielkie oczy i ze zdziwieniem mowily "kowbojki na lato?! przeciez to zimowe buty!" tak, drogie panie, w teksasie i mexyku skad pochodza zakladaja je jak ida odsniezyc podjaz
oczywiscie w srodku dnia ich nie nosze, ale po poludniu czy na wieczor sa genialne, a takze rano jak jeszcze ziab troszke jest, jak musze po bulki poleciec czy cos :P no i generalnie dobre kowbojki to najwygodniejsze buty jakie mozna sobie wyobrazic - kocham je, mam prawdziwy fetysz ;D
ogolnie to fajnie wyglada i jestem na tak, chociaz te maja troche fason zbyt new-kowbojkowy, ja wole te na nizszym obcasie i klasyczne. to jest prawdziwe skorka? a kolor jak kolor, spoko sa, jakbym znalazla jakies w fasonie jak lubie biale tez bym sobie kupila. tylko do tego reszta musi byc idealnie dobrana zeby nie wygladalo tak wlasnie na bialekozaczki.peel :P
DJADKJGU jest offline Zgłoś do moderatora