Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Warto walczyć czy się poddać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-01, 16:32   #7
Timida77
Przyczajenie

Dot.: Warto walczyć czy się poddać?

[1=8d52f060ff4e0f29af012b7 e97262db95239fded_5f04fe7 261fa4;73412186]Przykro mi, że jesteś nieszczęśliwa. Ale musisz zrozumieć, że masz DOPIERO 27 lat i możesz WSZYSTKO zmienić. Masz jakieś hobby? Co poprawia ci humor? Jakie są twoje marzenia? Jak lubisz spędzać dzień?[/QUOTE]

Marzeń mam co nie miara, tylko brak mi odwagi do ich spełnienia. Mi problem sprawia wejście do sklepu i zrobienie zakupów a co dopiero gdybym miała gdzieś pojechać...Moje marzenia to coś czego nigdy nie miałam i czuję, że już za późno żeby to zmienić. Chciałabym mieć przyjaciół, choć 2 osoby ale takie naprawdę szczere przy którym mogłabym być w pełni sobą, chciałabym być kochana i kochać, chciałabym pracować i zarabiać na siebie, coś sobie wynająć, podróżować...ale to za wysokie progi bo ja nic sobą nie reprezentuje i nie mam siły na nawet podjęcie próby realizacji czegokolwiek.
Nie pisałam wcześniej o tym, ale jestem wielką niezdarą. Kiedy ktoś na mnie patrzy albo obserwuje co robię zaczynają się dziać ze mną okropne rzeczy: paraliż, pocenie, czerwienienie, mega roztargnienie, robię z siebie głupka. Mam problem z jedzeniem przy kimś. Ciężka sprawa.
Moja pasja to języki obce. Studiuję filologię hiszpańską. Poza tym taniec, muzyka. Nic wielkiego. A co lubię? Sama nie wiem. Moje życie to cztery ściany mojego pokoju.

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
Szukaj pracy i qyprowadz sie ze wsi. Co mozna innego poradzic.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Bardzo bym chciała, ale nie potrafię się przełamać i odważyć, ośmielić.
Timida77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując