2008-04-24, 15:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść
Cytat:
Napisane przez funky87
Nikita ,myślę że przy tej wadze nie jest Ci absolutnie potrzebna jakakolwiek redukcja, a metabolizm najlepiej podkręcisz zwiększając ilosc jedzenia, Ja też sie bałam że jak zacznę jesć wiecj niż 500-600 kcal to przytyje, ale zwiększalam ilość stopniowo 100-200kcal tygodniowo i nic waga ani drgnęła, dopiero jak się o to postarałam to przybyło pare kg, a dokładnie 4 i powiem Ci szczerze prawie w ogóle nie widze różnicy i nikt z otoczenia nie zauważył. Nie bój się przytycia, nawet jeśli będzie to kg, czy dwa to jedząc wiecej będziesz miała siłę do ćwiczeń i zycia 
|
o właśnie, zgadzam się Wiecie co? Ostatni tydzień jadłam sporo więcej niż zwykle, jem coraz więcej i sama się dziwie, bo naprawdę nie tyje Czuję się dobrze i mam dobre trawienie i przemianę materii i co najważniejsze- nie mam aż tak wielkiego apetytu i nie myślę tak dużo o jedzeniu (dzisiaj prawie w ogóle nie przejmowałam się tym- zjadłam za to spore śniadanko, bo na zawody potrzebowałam siły ^^ no i dobrze, bo ktoś mi bułkę razową ukradł na zawodach :| a taka dobra była...), a później tak jak miałam ochotę Nie bój się. Uwierz i spróbuj- ja miałam podobną sytuację, mam podobne wymiary do Twoich i przełamuję się, i naprawdę widzę postępy
|
|
|