2008-04-24, 14:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Anglia :)
Cytat:
Napisane przez olka_222
Nie umiem opisać tego co czuję, ciężko mi naprawdę, teraz nawet ryczę jak nie wiem co a za godzinę do pracy idę....Chodzi o całokształt życia, faktycznie nie idzie zapomnieć o nawykach, wspomnieniach i przyzwyczajeniach nabytych w ciągu 24 lat życia w pl. Wiem że pewnie mnie nie zrozumiecie bo nie da się opisać uczuć w danych sytuacjach, momentach, miejscach czy chwilach, nie da sie opisać znajomych zapachów, miękkości włosów mojej siostry.....
|
Ola, kto jak kto, ale wlasnie my chyba najbardziej cie zrozumiemy . Nie wiem, jak inne dziewczyny, ale podejrzewam ze kazda z nas miala chwile podsumowywania, wahania, czy dobrze robi ze tu jest i co dalej...
Ale faktycznie, sentymentalna istota z ciebie i widze, ze nie ulatwia ci to zycia.
Juz tu dziewczyny pisaly, ze najgorsze co moze byc, to takie trwanie w zawieszeniu pomiedzy PL a UK (a ten wyjazd chyba lekko wytracil cie z rownowagi ). Trzeba sie na cos zdecydowac, chociazby na kilka lat. Dlatego twoj plan zdobycia edukacji tu, doswiadczenia a potem ewentualnie powrot brzmi bardzo sensownie (skoro juz tutaj przyjechalas mozesz na tym skorzystac) .
Czegos trzeba sie w zyciu trzymac, a przy kolejnej wizycie w Pl nie daj sie poniesc emocjom , rob swoje i bedzie dobrze .
Milego dnia i nie martw sie .
|
|
|