Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-24, 15:28   #705
kasiek87
Kokon pro

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. III

Cytat:
Napisane przez aluchelek Pokaż wiadomość
Ja mam bez niklu; kosztował 1500 zł za łuk, więc chyba coś ta Twoja Pani ściemnia

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7335859

Kasiek....... cuuuuudne te buty z tej fotki!

dzieki mi tez sie podobaja

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a jak rozpoznać z niklem czy bez ?

isis1 To było takl nadwo że już nie pamiętam czy mnie te pierścienie obcierały czy nie, przywykniesz, ułoży się buzia na nowo i będziesz miała spokój, jakby nie patrzeć ciało obce.
Widze,, że się na piątkach dość często zamki odklejają. ach.

te sandałki mi się podobają pierwsze z lewej qw drugim rzędzie.
no mowisz ze chcesz bezniklowy bo masz alergie, a jak zalozy ci z niklem to raczej organizm go odrzuci i nastapia objawy alergii (zalezne od przypadku)

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja ułożyłąm już 10 razy opasjansa-pająka z nudów. Gdybym nie miała zablokowanej naszej klasy, to az tak bym się nie nudziła
to komu nawrzucalas ze cie zablokowali?

Cytat:
Napisane przez isis1 Pokaż wiadomość
Agusik to dobrze, że nie boli cię jakoś straszliwie Mnie po pierwszym razie też mało bolało ale teraz jak mi orto zmienił drut i podkręcił mocniej to masakra, no ale każdy reaguje inaczej

Marci85 na początku będzie to dziwne uczucie, usta będą ci wysychać i będziesz mieć wargę wypchaną ale to minie także głowa do góry

Miluchna trzymam kciuki i czekam na relacje!

Byłam u orto z tym odklejonym zamkiem i powiedział, że jeśli mi nie przeszkadza to mogę poczekać do następnej wizyty (21.05)
Kupiłam też sobie wosk ale on się wogóle nie chce kleić!!! Jest taki przeźroczysty, ostatnio miałam taki mleczny i on był super, a ten gówniany przeźroczysty jest do bani!

I mam pytanko jeszcze czy zamiast tych specjalistycznych past do zębów dla odrutowanych mogę sobie kupić zwykłą np. Elmex???
ja uzywam zwyklych past najczesciej colgate a zeby przezroczysty wosk sie trzymal to najlpiej rozgrzac w palcach i posuszyc chwile zeby otwierajac paszczeke i dopiero nakleic

Gonia fajnie ze wada juz sie cofa ale nie cierpie srebrnych lancuszkow moj jak mialam zrobil sie sraczkowozielony (wybaczcie okreslenie) nie wiem od czego ;]

a ja wklejam moje zeby ;] i buty zielone sa intensywnie zielone trawiaste takie ale moja lampa je rozjasnila i wklejam moje "buty" domowe skarpetki z piesami ;]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5358.JPG (46,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5361.JPG (24,4 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5364.JPG (32,9 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5078.JPG (43,3 KB, 21 załadowań)

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora