Jestem po wizycie. Mala wazy juz 2286 gramow! Dla mnie to juz duza dziewczynka. Dzisiaj mam 32+7d. Mam zrobic morfologie bo wedlug lekarza mam anemie. Jak wyniki wyjda zle to oczywiscie mam dzwonic. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Wtedy pobierze wymazy. Mam spakowac juz sobie torbe do szpitala.
Te bole jak na okres to macica, ktora juz cwiczy do porodu. Mam odstawiac pomalu luteine i brac jak najmniej nospy. Witamin tez juz nie musze regularnie brac. A w zapasie mam 3 opakowania az.
Co do tych boli to pewnie ma racje, ale ktoras z Was tez je ma i mysle ze alezy indywidualnie do tego podchodzic
Vela coz za porzadek
19.05 mam konsultacje z okulista. Gin mowil, ze jak trzeba bedzie to umuwi mnie na cc bez problemu. Jest otwarty w tej kwestii w sensie zdrowotnym oczywiscie. Wolal by zebym rodzila naturalnie ale jak trzeba bedzie cc to nie robi problemu.
Babeczka u mnie w miescie sprzedaje elektryczny laktator z canpolu za 120zl, myslicie ze warto brac? Chce karmic piersia i miec czasem "wychodne" a te reczne laktatory to ponoc porazka, prawda to?
I jaki podgrzewacz do butelek polecacie?
Pisalyscie o zelu do higieny intymnej z bialego jelenia z kora debu. Nie moge go dostac, jedynie znalazlam joanne z kora debu, myslicie ze moze byc czy jednak bialy jelen lepszy?