Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Step by Step - wiosennie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-24, 19:43   #14
Ferrou
Zakorzenienie

Dot.: Step by Step - wiosennie :)

Cytat:
Napisane przez magdaSEM Pokaż wiadomość
Brak mi słów... Nie będę oceniała techniki wykonanego makijażu (wszyscy wiedzą,że każdy Twój makijaż jest udany) a raczej technikę stepu. Po pierwsze-wszystko dokładnie opisane. Po drugie-bardzo mi sie podoba połączenie w każdym załączniku zdjęcia makijażu,opisu i zdjecia cieni. To wszystko nasuwa mi na myśl jedno-REWELACJA!
Czekam na następne
Dziękuję Chciałam jak najdokładniej poopisywać i przedstawić poszczególne przejścia, dodatkowo zdjęcia kosmetyków i opisy przy zdjęciach makijażu ułatwia stawianie pierwszych kroków w makijażowym świecie. Czyli osiągnęłam to co zamierzałam

Cytat:
Napisane przez Tajemnicza667 Pokaż wiadomość
Ferrou kawał dobrej roboty A makijaż jak zwykle piękny. Przypomniało mi się jak kiedyś na wizażu podglądałam takie stepy i uczyłam się malować, dlatego wiem jak bardzo to pomaga początkującym Kiedyś też coś takiego wrzucę, ale muszę się jeszcze trochę podszkolić, bo narazie nie mam się czym chwalić, w przeciwieństwie do Ciebie
Dziękuję Ja też kiedyś siedziałam nad stepami innych użytkowniczek: Agabil czy Mony. Siedziałam i płakałam, bo nic mi nie wychodziło. Nawet wtedy nie pomyślałam, że kiedyś to ja będę stepy robić... Z niecierpliwością będę czekała na Twój step

Cytat:
Napisane przez samarah Pokaż wiadomość
świetny step i rewelacyjny makijaż Piękne kolory, wyglądasz wprost magicznie bardzo mi się podoba...
Sam, dziekuję

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Super step I makijaż jak zwykle świetny. Dolna powika zachwyca mnie najbardziej - bardzo proszę o cały makijaż w tych kolorkach
Dziękuję Ok, następnym razem będzie cały makijaż w tych trzech kolorkach

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Ferrou - ślicznie, urzekłaś mnie. Gratuluję cierpliwości i przejrzystego stepu. Super wykonanie.
Asiu, dziękuję W połowie robienia tego stepa miałam chwile zwątpienia, ale wytrwałam do końca
Ferrou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując