Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SOUTH BEACH - Nastolatki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-24, 19:18   #201
like_aduss
Raczkowanie

Talking Dot.: SOUTH BEACH - Nastolatki

Cytat:
Napisane przez blondyneczka513 Pokaż wiadomość
Sorki ze tak post pod postem ajjj. a więc u mnie? Hmmm bardzo dobrze Cztery kg poleciało w ciągu niecałych 10 dni. Teraz tak bardziej 2fazowo ale to ze zględu na egzaminy. Ale w sobote imprezka- postaram się nie zgrzeszyć zbytnio - dlatego 2 faza, ale od niedzieli wielki powrót

to gratuluje !! )) super ja już coś po sobie czuje .. ale zobaczę w poniedziałek co waga pokaże .. już sie nie moge doczekac jak bedziesz chciała zgrzeszyć to najpierw pomyśl że my dajemy rade więc Ty też musisz i trzymamy się razemmm )) to jest niezła motywacja ale pamiętaj .. jak grzeszek to taki ino malutki taki żeby od razu waga nie poszła w górę .. bez żadnych napadów nie wolno wzbronione stanowczo ! nie no co ja mówie .. nie ma mowy o grzeszku ! żadnym !! :P )))) ]
Na mnie Sb działa świetnie bo zanim zaczęłam plażować to biegałam 30 minut a dziś biegłam prawie godzinee !!! cudowne uczucie tak teraz siedzieć i az sie zaraz pójde napić wody .. i ściągi napisać na biologie .. bo jutro mam kartkówke z wydalniczego .. ;| ojj .. no ale cóż
buziaczki!!!!!!!!! 3mamy się dziewczynki RAZEM !! )

60 - 61 - 62 -63 - 64 - 65 -66 -67 -68 -69 - 70 -71 72 - 73 - 74 - 75

: jupi:
like_aduss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując