2017-05-03, 05:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. VI
Dzień dobry wszystkim.
Arleta ja to Cię podziwiam, że Ty na tym etapie ciąży zdecydowałas się na taki duży remont. Ja to bym zaczęła w co najwyżej 2-3 miesiącu ciąży żeby mieć pewność że do 7-8 zdążę, ale ja to panikara jestem 
---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------
Vela - piękny porządeczek.
---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------
Ja się cieszę że mnie coś w środę tchnelo i tez poukladalam ciuszki w szufladach. I wyciągnęłam na wierzch te na wyjście ze szpitala to przynajmniej mąż nie zbombarduje tego porządku bo ma wszystko gotowe. Pieluszki newborn też już wczoraj kupił. Tak ze mogę leżeć i czekac na poród.
---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------
Cytat:
Napisane przez monika860902
I jaki podgrzewacz do butelek polecaciea mcflury i mcdouble a do tego goferka z bita smietana i owocami 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja dziś sobie zażyczylam ze jak maz będzie do mnie jechał ma mi przywieźć z Maca sałatkę z grillowany kurczakiem bo tak mi się chce sałatki. Tu do obiadu codziennie dają jakieś gotowane/ duszone warzywa a nie surówki 
---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------
Cytat:
Napisane przez VelaLuca
Wykrakałam chyba....dopadła mnie zgaga  Nie wiem czy to to, bo nigdy nie miałam... Już wczoraj czułam takie dziwne uczucie, dzisiaj to samo.
Czy zgaga to takie kłucie w okolicach mostka?
|
Klucie w okolicach mostku podchodzace do gardła - boli, piecze.. strasznie nie przyjemne. Po paru odbiciach ze zgagą cały przełyk mnie boli.
|
|
|