Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-03, 05:55   #2166
vanessa1781
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. VI

Dzień dobry wszystkim.

Arleta ja to Cię podziwiam, że Ty na tym etapie ciąży zdecydowałas się na taki duży remont. Ja to bym zaczęła w co najwyżej 2-3 miesiącu ciąży żeby mieć pewność że do 7-8 zdążę, ale ja to panikara jestem

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Vela - piękny porządeczek.

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Ja się cieszę że mnie coś w środę tchnelo i tez poukladalam ciuszki w szufladach. I wyciągnęłam na wierzch te na wyjście ze szpitala to przynajmniej mąż nie zbombarduje tego porządku bo ma wszystko gotowe. Pieluszki newborn też już wczoraj kupił. Tak ze mogę leżeć i czekac na poród.

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
I jaki podgrzewacz do butelek polecaciea mcflury i mcdouble a do tego goferka z bita smietana i owocami 😁

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja dziś sobie zażyczylam ze jak maz będzie do mnie jechał ma mi przywieźć z Maca sałatkę z grillowany kurczakiem bo tak mi się chce sałatki. Tu do obiadu codziennie dają jakieś gotowane/ duszone warzywa a nie surówki

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Wykrakałam chyba....dopadła mnie zgaga Nie wiem czy to to, bo nigdy nie miałam... Już wczoraj czułam takie dziwne uczucie, dzisiaj to samo.

Czy zgaga to takie kłucie w okolicach mostka?
Klucie w okolicach mostku podchodzace do gardła - boli, piecze.. strasznie nie przyjemne. Po paru odbiciach ze zgagą cały przełyk mnie boli.
vanessa1781 jest offline Zgłoś do moderatora