Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - miłość i roksa :) łączy się?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-03, 09:50   #11
cava
Zakorzenienie

Dot.: miłość i roksa :) łączy się?

Ja rozumiem wleźć raz czy 2 z ciekawości, czy włazić tam z tej ciekawości nawet przez misiąc z rzędu z powodu podjarki nowym tematem.
Ale włazić tam przez tyle lat, no to sory, ale ja bym naiwna nie była i makaronu na uszy sobie nawinąc nie dała.
Ktoś do tych bab z roksy chadza.
I chadzaja tam wcześniej czy później stali użytkownicy roxy, a ten tu w dodatku w oczy mówi, ze go takie własnie kobiety podniecają.

Ze pierśionek ogląda?
Pewnie że ogląda, jakaś baba w domu musi być zaobrączkowana, misiaczka oprać, dziecko urodzić, jeśc pod nos dać. Baba roxy gniazdka domowego panu nie urzadzi, dzieciaków nie odchowa, w chorobie nie uniunia.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7345782 6]Weź mu powiedz otwartym tekstem, że cie wqrwia to jego hobby, że zaczynasz popadać w kompleksy i żal ci dupkę ściska, że twój facet jest takim kretynem. A jak jest zainteresowany usługami którejś z pań, które tak go fascynują, to droga wolna, niech jej pierścionek kupi i wio do ołtarza. Czego się szczypiesz, długo jeszcze będziesz dawała się tak upokarzać ? Żal.[/QUOTE]

O dokładnie. I ja bym jeszcze dodała, zę jest żałosnym oblechem.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując