Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 10:18   #114
Czarina
Wtajemniczenie

GG do Czarina
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Ja tylko na chwilę, bo na dwór z Alą się wybieram.

Kasia 333 to jakkaś telepatia, bo ja wczoraj jak tylko przeczytałam, że Marcin jest w Northampton, to od razu sprawdziłam gdzie to jest I też doszłam do wniosku że odległość jeęst nieduża, ale nie wiedziałam ile to będzie w km. Więc Kasiu, jeśli jakimś "cudem" w lipcu będę w Anglii, czas pozwoli (bo Michał pracuje narazie na dwóch etatach), to jestem jak najbardziej za!!!!!!!!

Kamila super, że się odezwałaś Pięknie wyglądasz w nowej fryzurze. Świetne cięcie, podoba mi się
Fifi słodziak, świetne zdjęcie jak coś pokazuje taki roześmiany. Przystojniaka masz w domu

Ikola Ula piękna dziewczynka. Świetne zdjęcie z wywalonym jęzorkiem, ślicznie jej w różowym kolorze. Całuski dla niej

Dziewczyny kontaktowałam sie z Hadżim i pytałam się o jego milczenie. Na szczęście to kompletny brak czasu, a nie foch Mam nadzieję, ze jak czas Januszowi pozwoli to się odezwie. Bo przecież wie, że my tęsknimy (nawet taki rzep jak ja )

I słyszałam, że ktoś tu fajnie zdjęcia porobił wczoraj na trawniku Także czekamy na fotki

Ja narazie kończę, pewnie wieczorkiem skrobnę coś więcej.
Pa, pa
Czarina jest offline Zgłoś do moderatora