Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-25, 14:44   #237
Lanessa
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część II

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Ja to samo....
Ile ja bym dała za to, żeby mi się tak układały!!!

Kobita pracowała nam tym wszystkim około pół godziny z 4 dużymi szczotkami i wielka suszarka
Push up mi już opadł... są za długie i za ciężke

No i dziękuję za miłe słowa

Lanesso, biedna
Ja często biorę 2xnurofen forte + 2xno spa. Wiem, że dużo, ale dopiero taka dawka na mnie działa
Wyczytałam kiedyś właśnie, że dobrze jest łączyć coś rozkurczowego (no spę) z przeciwbólowym (apap, nurofen).
Przepiękny kolor

Ja wzięłam dwa apapy, nospę, wezmę jeszcze aspiryne jak nie minie...

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Madziu, cudne są

Dorotko, Myślę, że można tak połączyć. Ja często brałam Ibuprofen+ Nospę i jeszcze żyje
Dziekuję...

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Lanesso i beoneself, jeśli mogę Wam poradzić, zaopatrzcie się w Vegantalgin to są najlepsze tabletki na bóle menstruacyjne. Na mnie nic nie działa nospa do niczego, a apapu w ogóle nie kupuje, bo dla mnie to strata pieniędzy, za słabe te tabletki. Zanim trafiłam na Vegantalgin brałam kilka razy dziennie nuforen ultra fast, a teraz biorę 1 tabletkę Vegantalginu w pierwszy dzień okresu i ból nie pojawia się już przez cały okres. Tak,że myślę, że warto.

edit: tak właśnie działa Vegantalgin, jest jednocześnie rozkurczowy i przeciwbólowy.
A to to na receptę? Ile kosztuje? Jestem sama w domu, bez kasy, wiec nie kupię, ale mam od prawie roku ciągle takie bóle i mało co pomaga, więc na sto procent się przyda. Dzięki
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując