2008-04-25, 14:44
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część II
Cytat:
Napisane przez beoneself
Ja to samo....
Ile ja bym dała za to, żeby mi się tak układały!!!
Kobita pracowała nam tym wszystkim około pół godziny z 4 dużymi szczotkami i wielka suszarka 
Push up mi już opadł... są za długie i za ciężke
No i dziękuję za miłe słowa
Lanesso, biedna 
Ja często biorę 2xnurofen forte + 2xno spa. Wiem, że dużo, ale dopiero taka dawka na mnie działa 
Wyczytałam kiedyś właśnie, że dobrze jest łączyć coś rozkurczowego (no spę) z przeciwbólowym (apap, nurofen).
|
Przepiękny kolor 
Ja wzięłam dwa apapy, nospę, wezmę jeszcze aspiryne jak nie minie...
Cytat:
Napisane przez Narek
Madziu, cudne są
Dorotko,  Myślę, że można tak połączyć. Ja często brałam Ibuprofen+ Nospę i jeszcze żyje 
|
Dziekuję...
Cytat:
Napisane przez madziunia80
Lanesso i beoneself, jeśli mogę Wam poradzić, zaopatrzcie się w Vegantalgin to są najlepsze tabletki na bóle menstruacyjne. Na mnie nic nie działa nospa do niczego, a apapu w ogóle nie kupuje, bo dla mnie to strata pieniędzy, za słabe te tabletki. Zanim trafiłam na Vegantalgin brałam kilka razy dziennie nuforen ultra fast, a teraz biorę 1 tabletkę Vegantalginu w pierwszy dzień okresu i ból nie pojawia się już przez cały okres. Tak,że myślę, że warto.
edit: tak właśnie działa Vegantalgin, jest jednocześnie rozkurczowy i przeciwbólowy. 
|
A to to na receptę? Ile kosztuje? Jestem sama w domu, bez kasy, wiec nie kupię, ale mam od prawie roku ciągle takie bóle i mało co pomaga, więc na sto procent się przyda. Dzięki 
|
|
|