Re: Lata 50 - te - do Enterpe
Smile. To TY mnie nie obrażaj. Nikomu nigdy nie odmówiłam. Odpisywałam nawet na prywatne maile.Po wielokroć nawet nie usłyszałam słowa podziękowania. Nie jesteś szczera w swoim poście i tylko to wyczułam. Czemu nie napisałaś "fryzury i makijaże". Byłabyś miała.Sprawa prosta. Ty szukasz materiałów wszelkiego rodzaju-dotyczacych tego okresu. Nie musisz pisać, że chodzi o referat bądź inna pracę. Ten co wie o co chodzi wyczyta miedzy zdaniami. I nie zamierzam Ciebie obrażać , ale również nie lubię by podstępnie wpędzano kogoś w maliny. A że się wtrąciłam? bo wyczułam o co chodzi.Nie ja jedna , w niejednym wątku wtrącam "swoje trzy grosze". Na tym polega forum niezależnie od tytułu. Każdy włącza się i wypowiada swoje zdanie. Ja wypowiedziałam swoje w Tym poście. I nic więcej. Jak dla mnie cały Wizaż może rozpocząc szturm na wszystkie biblioteki, a Ty możesz iść do kina. Ale też będę miała prawo wypowiedzieć sie w tym temacie. Co o tym sądzę. Zatem nie zamykaj mi ust. Bo nie zamkniesz. Wiesz-nie musząc sie tłumaczyć, można zażadać Bóg wie czego od innych. I korzystać z ich naiwności. A ja naiwna nie jestem. Powiadasz, że szukałaś? No to bardzo słabiutko. Albo wcale. Bo jest tego full. I nie obrażaj sie, bo nie masz za co. Forum owszem jest miłe-do czasu-gdy ktoś sie nie "wychyli'. Ale ja mam odwagę. I nie zamienię się w mysz "pod miotłą". Pozwolisz, z szacunkiem dla Ciebie, że zakończymy. Nie ma sensu licytowac się. Wiem jedno. Wiele osób "idzie na łatwiznę". Co innego wzajemna wymiana, a co innego czekanie na "gotowca". Zaznaczam, że te słowa to ogólnikowe.To nie do Ciebie bezpośrednio. Proszę, zakończmy. Ja ze swej strony komputer wyłaczam. Dobranoc.
|