Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lata 50 - te
Wątek: Lata 50 - te
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-01-10, 18:06   #15
Enterpe
Raczkowanie

Re: Lata 50 - te - do Enterpe

Smile. To TY mnie nie obrażaj. Nikomu nigdy nie odmówiłam. Odpisywałam nawet na prywatne maile.Po wielokroć nawet nie usłyszałam słowa podziękowania. Nie jesteś szczera w swoim poście i tylko to wyczułam. Czemu nie napisałaś "fryzury i makijaże". Byłabyś miała.Sprawa prosta. Ty szukasz materiałów wszelkiego rodzaju-dotyczacych tego okresu. Nie musisz pisać, że chodzi o referat bądź inna pracę. Ten co wie o co chodzi wyczyta miedzy zdaniami. I nie zamierzam Ciebie obrażać , ale również nie lubię by podstępnie wpędzano kogoś w maliny. A że się wtrąciłam? bo wyczułam o co chodzi.Nie ja jedna , w niejednym wątku wtrącam "swoje trzy grosze". Na tym polega forum niezależnie od tytułu. Każdy włącza się i wypowiada swoje zdanie. Ja wypowiedziałam swoje w Tym poście. I nic więcej. Jak dla mnie cały Wizaż może rozpocząc szturm na wszystkie biblioteki, a Ty możesz iść do kina. Ale też będę miała prawo wypowiedzieć sie w tym temacie. Co o tym sądzę. Zatem nie zamykaj mi ust. Bo nie zamkniesz. Wiesz-nie musząc sie tłumaczyć, można zażadać Bóg wie czego od innych. I korzystać z ich naiwności. A ja naiwna nie jestem. Powiadasz, że szukałaś? No to bardzo słabiutko. Albo wcale. Bo jest tego full. I nie obrażaj sie, bo nie masz za co. Forum owszem jest miłe-do czasu-gdy ktoś sie nie "wychyli'. Ale ja mam odwagę. I nie zamienię się w mysz "pod miotłą". Pozwolisz, z szacunkiem dla Ciebie, że zakończymy. Nie ma sensu licytowac się. Wiem jedno. Wiele osób "idzie na łatwiznę". Co innego wzajemna wymiana, a co innego czekanie na "gotowca". Zaznaczam, że te słowa to ogólnikowe.To nie do Ciebie bezpośrednio. Proszę, zakończmy. Ja ze swej strony komputer wyłaczam. Dobranoc.
Enterpe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując