Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet adoruje inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-05, 12:54   #22
the cherry blossom girl
Rozeznanie

Dot.: Facet adoruje inne

Cytat:
Napisane przez olcia1987 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny. Narazie niemam zamiaru z nim gadac nawet.. gdyby jeszcze bylo tak ze czuje ze jemu na mnie zalezy,wiem ze mu sie podobam itd to ok moze palnal cos glupiego.. ale ja nieczuje sie atrakcyjna dla niego. Pare razy w ost latach zdarzylo sie zeby powiedzial ze dobrze wyglada itd.. a ja zaczelam zle czuc sie ze soba,fakt przytylam 5 kg ,pewnie niejestem juz tak atrakcyjna jak 8 lat temu ,mam 30 lat ,prace od 5 rano itd wiec pewnie niezawsze wygladam super. Staram sie byc zadbana ale niestety nieczuje sie atrakcyjna. Baa ja nawet zaczynam zle czuc sie na jakis imprezach,centach handlowych itd bo wydaje mi sie ze on wszedzie widzi i oglada sie za innymi... burak wiem coraz czesciej tak o nim mysle.. ale jednak boli
Moja koleżanka chyba przytyła z 15 kg i jej chłopak z którym była od dawna,oświadczył jej się Także nie gadaj głupot. Są faceci którzy nie wymieniają swoich dziewczyn,bo przytyły parę kilo.
Poza tym ten twój luby taki idealny? Masz się czuć dobrze sama ze sobą przede wszystkim, a nie uzależniać swojego nastroju od tego czy on spojrzał na jakaś czy nie. Pewność siebie bardzo dużo daje,więc głową do góry. A jak jaśnie Pan woli spędzać czas na przeglądaniu fotek innych dziewczyn,to krzyż na drogę i do widzenia
the cherry blossom girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując