2008-04-25, 19:43
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
Napisane przez sunapee
Widze babki,ze czesc dzis sie mierzy i wazy  U mnie mijaja dokladnie 4 tygodnie z nowa znajoma....SB.
Moje wyniki po miesiacu zmiany odzywiania:
Wagowo ubylo mi 7 kilo
Rozmiarowo
biust mniejszy o 4 cm
talia -7cm
biodra -4cm
udo -3cm
Teraz waga bedzie spadala wolniej wiec moze dolacze jakies cwiczenia,bo do tej pory nie robilam zupelnie nic.Orbitrek stoi kolo biurka i na mnie zerka,ale jakos nigdy nie moglam sie za niego zabrac 
Ide wszamac deser---ciasto czekoladowe z bita smietana-SB przyjazne oczywiscie 
|
Pięknie, gratuluje W ogóle cieszę się, że taka mądra jesteś i właśnie stosujesz sensu stricte SB Powodzenia w przyszłości 
Cytat:
Napisane przez k_asiaczek
wiesz ja słyszałam tak, że to nie wygląda tak że można sobie co chwilę wracać na I fazę i będzie się chudło bo ten spory ubytek wagi na I fazie jest tak jakby jednorazowy, bo odzwyczajasz się od złych węglowodanów a teraz przecież i tak jesz te milusie węglowodany. ale na tydzień możesz wskoczyć, czemu nie, z tego co dobrze pamiętam to jak Ahcak wskoczyła na chwilę na I fazę to jej waga ruszyła w dół 
też bym chciała żeby ze mnie to wszystko zleciało ale nie ma łatwo i trzeb się porządnie wziąć za siebie i atakować tłuszcz ze wszystkich stron 
|
Hmmmm ja byłam 3 dni na I fazie, ale tylko po świętach, żeby się oczyścić, a nie żeby spadło. Mi się waga ruszyła sama po bardzo długim zastoju i pamiętam, że chyba dodałam wtedy więcej białka, bo czytałam, że jak jest zastój to trzeba wprowadzić tak ok 200 kcal samego białka U mnie teraz sobie stoi, ale coś mi się zdaje, że jakieś 2 cm w brzusiu spadło, ale dokładnie sie zmierzę jutro albo w niedzielę. Hmmm może jutro... bo jutro jadę do Chełma do mojej starszej przyjaciółki (45 lat) i znając ją, już tam od dziś gotuje ^^ A wiem, że u niej muszę jeść co mi da, bo ona pomogła mi z ED i nie będzie łatwo odmówić, więc i brzuszek w niedziele będzie większy 
Cytat:
Napisane przez Nedda
Dziękuje,ale śliczne wymiary to ma Ahcaczek nasz kochany...Ale mnie nikt nie slucha... 
|
A kopniaczka chcesz??? Ty masz hopla na punkcie nóg, ja na punkcie talii, zabrałabym twoja a Ty moje nogi ;p
Wreszcie czuje się luks bo coś napisałam ^^
|