Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kiedy stosujecie zabiegi pielęgnacyjne?:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-21, 13:20   #1
marbella
Raczkowanie

kiedy stosujecie zabiegi pielęgnacyjne?:)

To ja już po raz drugi dzisiaj!
Tym razem chciałabym sie od Was dowiedzieć ,notabene jestem bardzo ciekawa kiedy wykonujecie te wszystkie zabiegi o których piszecie: maseczki, peelingi, balsamowanie ciałka, itp....rzeczy.Zawsze robicie to po wieczornej kąpieli?, tj.wskakujecie w szlafroczek i podarowujecie swojej skórze odrobine luksusu?, a póżniej wskakujecie do łóżeczka i pijecie jakieś ziółka albo ciepłą herbatkę z cytrynką i odprężcie się pachnące i zadbane?Czy na przykład robicie to po południu , w wolnych chwilach? A jestem jeszcze ciekawa- bo prawie każda z Was balsamuje swoje ciałko- robicie to także po wieczornej kąpieli? Czy rano przed ubraniem się bo wtedy zapach pozostaje dłużej na skórze w ciągu dnia?
P.S. Czytałam właśnie kiedyś w gazecie ,że te wszystkie zabiegi powinny być robine wieczorem, bo wtedy kładziemy się spać pachnące, zadbane i wtedy czujemy,że jesteśmy piękne a gdy rano wstajemy aż chce nam się życ i pokazywać światu na oczy( oczywiście po uprzednim zrobieniu makijażu, który ma nam dodać urody zew, bo tamte zabiegi mają sprawić ,że poczujemy się piękne od wew)
marbella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując