2005-09-21, 13:20
|
|
Raczkowanie
|
kiedy stosujecie zabiegi pielęgnacyjne?:)
To ja już po raz drugi dzisiaj!
Tym razem chciałabym sie od Was dowiedzieć ,notabene jestem bardzo ciekawa kiedy wykonujecie te wszystkie zabiegi o których piszecie: maseczki, peelingi, balsamowanie ciałka, itp....rzeczy.Zawsze robicie to po wieczornej kąpieli?, tj.wskakujecie w szlafroczek i podarowujecie swojej skórze odrobine luksusu?, a póżniej wskakujecie do łóżeczka i pijecie jakieś ziółka albo ciepłą herbatkę z cytrynką i odprężcie się pachnące i zadbane? Czy na przykład robicie to po południu , w wolnych chwilach? A jestem jeszcze ciekawa- bo prawie każda z Was balsamuje swoje ciałko- robicie to także po wieczornej kąpieli? Czy rano przed ubraniem się bo wtedy zapach pozostaje dłużej na skórze w ciągu dnia?
P.S. Czytałam właśnie kiedyś w gazecie ,że te wszystkie zabiegi powinny być robine wieczorem, bo wtedy kładziemy się spać pachnące, zadbane i wtedy czujemy,że jesteśmy piękne a gdy rano wstajemy aż chce nam się życ i pokazywać światu na oczy( oczywiście po uprzednim zrobieniu makijażu, który ma nam dodać urody zew, bo tamte zabiegi mają sprawić ,że poczujemy się piękne od wew )
|
|
|