Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - makijaz
Wątek: makijaz
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-21, 14:06   #1
ari
Przyczajenie

GG do ari
Wink

makijaz

Mam spory, dylemat poniewaz bede sie sama malowac na swoje wesele to mam pare pytan. Kosmetyki jakie chce zakupic beda to Shiseido poniewaz mam podklad z tej firmy i jestem bardzo zadowolona.Lecz makijaz chce swietlisty poniewaz po paru godz moja twarz wyglada na "ziemista" i jest sucha, jestem opalona i chce to podkreslic. Pierwszy zakup to bedzie baza czyli The Make-up Sheer... oczywiscie shiseido potem chce nalozyc podklad czyli ten co mam The Make-up Cream Foundation a roswietlic chce sypkim pudrem ale juz firmy Revlon z serii Skinlights lub emulsja z tej firmy niewiem czym lepiej. Teraz czy musze kupic jakis krem na codzien? uzywam Loreal "dawka szczescia" ale mysle ze to za duzo czy mam racje a nawilzajacego tez chyba nie moge uzyc bo to bylo by za duzo i moglabym sie za duzo swiecic a nie mam problemow z cera ale matujacych podkladow nie moge uzywac bo bardzo mnie jak wczesniej pisalam wysusza dlatego uzywam podkladow nawilzajacych sens w tym zebym nie przesadzila w nawilzeniu i swieceniu sie chce jedynie by makijaz sie na ten dzien trzymal . Prosze doradzcie mi (dolaczam zdjecia makijazy i o taki efekt mi chodzi )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (17,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg normal_chartheron mały.jpg (30,7 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg makijaze_duze.jpg (71,6 KB, 33 załadowań)
ari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując