Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 40-stą już część wątku świętujemy, w kupie trzymamy i dalej ciśniemy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-05-07, 12:10   #4846
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: 40-stą już część wątku świętujemy, w kupie trzymamy i dalej ciśniemy

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez dziunkowa Pokaż wiadomość
Młody nie dość że smarczy to jeszcze kasztac zaczął...
Zdrówka dla Młodego Moja kicha i katar z nosa leci przy tym a zaczęło się po wczorajszym wyjściu na dwór... TŻ tak samo, więc obstawiam uczulenie na jakieś pyłki

Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
byłam wczoraj w takim dworku na kolacji i się tak najadłam, że do teraz mnie trzyma ale wczoraj był międzynarodowy dzień bez diety
Co jadłaś dobrego? sama byłaś?

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
jak myślicie o drugim to nie lepiej nówkę? zepsuje się i prędzej czy później trzeba będzie kupić no chyba, że w super stanie dorwiecie ale z tym to nigdy nie wiadomo ja z mojego używanego maxi cosi nie jestem zadowolona za bardzo(muszę go naprawić bo przecież się zepsuł pomimo, że jak nówka niby był) aczkolwiek mam nadzieję, że te kilka pierwszych miesięcy jakoś przeżyje
Tym bardziej, że teraz mega dużo wózków tanich jest - joie, snap, k2go i sporo innych

Dziękuje nawet nienajgorzej Hero mi pomogła i kupiłam żel co jej TZ polecił i przyznam, że pół nocy spokojne, drugie pół gorzej ale lepiej niż wieczór No i chyba ibuprofen działał. Zaraz znów smarować będę
A kiedy będzie drugie to wiesz... ja mówię o pieniądzach rzędu 200-300 zł... chciałam jakiś czas temu kupić Joie, już byłam niemalże zdecydowana, ale stwierdziłam- zima i tak mało będę korzystać... a jeszcze Wiktoria taka antywózkowa teraz mnie zaskakuje dziecko, bo już kilka razy byłyśmy wózkiem z nią razem z TŻ-tem i siedziała ładnie. Dzisiaj tak samo więc temat ożył a Ona na nogach nie chce iść za długo także jak wydam te 300 zł to nie będzie mi szkoda

To dobrze, że trochę lepiej było

Cytat:
Napisane przez Rosebrd Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
jestem załamana. Staram się dobrze jeść, ćwiczę przynajmniej co drugi dzień, czasem nawet codziennie a dziś kiedy się ważyła waga pokazała 3 kilo więcej niż ostatnio. Motywacja spadła mi do poziomu -100 i nie wiem co dalej...
Zważ się przed śniadaniem i bez ubrań jutro rano. A najlepiej to się mierzyć bo mnie też waga czasem zaskakuje

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Anna albo Aga w każdym razie troszkę dziwne odczucia mam po obejrzeniu tego
Zapodasz linka? bo mnie zaciekawiłaś

Boli mnie nadgarstek już wczoraj wieczorem pobolewał, myślałam, że przejdzie, a tu dzisiaj boli jeszcze bardziej, że dzisiaj nawet dzbanka z wodą nie mogłam podnieść pewnie nadwyrężyłam dźwigając Małą...

LB, którą Ty spódnicę kupiłaś? Bo tam było kilka?

Ale u mnie lało przed chwilą teraz znów świeci słońce, jak rano
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2017-05-07 o 12:03
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora