Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czemu zdradza jak mówi że kocha
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-07, 20:04   #1
magda312411
Przyczajenie

Exclamation

Czemu zdradza jak mówi że kocha

Czesc mam do was pytanie.

Mam 17 lat przez przypadek dałam sie w romnans z żonatym mezczyzna poprostu tak od słowa do słowa odkrylismy ze mamy wile wspólnego on ma 24 lat i ma zone. Wiem ze robie zle chce to skonczyc ale nie wiem jak. Cały czas bije sie z myslami dlacvzego on ja zdradza przeciez mówi ze ja kocha. Zaczeło sie od tego ze pisalismy duzo i spotykalismy sie na kawe itp, Potem zaczeły sie pocałunki i inne rzeczy. on powiedział ze mozemy współzyc jak skoncze 18 lat ze musze byc poewna ze tego własnie chce. Ostatnio pojechalismy razem na mazury. On mówi ze muze byc pewna ze tego che moge go dotykac wszedzie tylko nie tam .. wiecie gdzie. Mówi ze tak moge miec rece jak skoncze 18 lat. Jest opiekunczy i romantyczny. Ale nie daje mi spokoju to dlaczego zdradza zone przeciez mowi ze ja kocha widze jak wstawia zdjecia na instagrama fb i tweetera na profilowym ostatnio dał sobie zdj z zona ale po tych wszystkich wydarzeniach znowu spotyka sie ze mna jak gdyby nic ... nie wiem co o tym wszystkim myslec ... Nie daje mi spokoju to ze mowi ze kocha a ja zdradza jak gdyby nic. Nie chce go pytac bo kiedys jak zapytałam to był oburzony ze wogóle pytam. Ogolnie jego znajomi mowia ze jak mnie nie ma to chodzi taki dziwny i przymulony i jest chamski dla wszystkich a jak ja jestem to zawsze usmiechniety i wesoly. Jak ide gdzies ze znajomymi to jest strasznie zazdrosny. Przepraszam ze takie dlugie ale chciałam wam dobrze przedsatawic sytuacje

prosze was o pomoc bo nie wiem co zrobic. Pierwszy raz jestem bezradna.

Czy to mozliwe ze on sie zakochał we mnie ? mimo tego ze ma zone ?

wiem ze jej nie zostawi bo to zbyt wygodne z punktu widzenia gotuje sporzata a tak to musi sam robic .... A jestem o niego zazdrosna wiem ze nie powinnam ale boli mnie gdy dodaje zdj z zona

Powiedzcie mi co robic ?
magda312411 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując