2017-05-08, 09:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
Napisane przez oriane
Witam. Ja dostanę skierowanie na cc, ale jakieś małe szanse na sn mam pod warunkiem, że dzieci będą idealnie ułożone, podobnej wielkości plus opinia lekarza w szpitalu. Ale raczej dla bezpieczeństwa dzieci od razu ciachają. Trochę się boję sn bo znajomych 1 dziecko wyszło ok, z 2 komplikacje oddechowe i i tak musiała mieć cc na szybko więc w sumie aż 2 typy porodów miała.
Co do remontu to będzie się zaczynał koło mojego 29tc i potrwa miesiąc. Lekarka mi mówiła, że realny plan to ok 35tc rozumiecie już moją nerwowość? A jak nic nie zrobię to w domu syf i malaria i nie ma gdzie dzieci postawić nawet. Jestem na siebie zła, że szybciej nie załapałam terminu. Musi być dobrze będę krzyżować nogi 😁 Moim marzeniem jest 38tc ba poród.
Też teraz zamierzam zagęszczać ruchy z zakupami, koszule do karmienia, pościele, prześcieradła, baldachimy nad łóżeczko, falbanka pod materac, materac (nie mogę się zdecydować czy lateksowy z ikea czy z hevea), rożki, nie mogę znaleźć sensownego organizera na łóżeczko.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Kochana rozumiemy, ze masz mniej czasu niz reszta. Ale z drugiej strony jest szansa, że faktycznie donosisz do tego 38 tc nawet. To się zdarza czesto, póki nic się złego u Ciebie nie dzieje to tylko się cieszyc. Remont no cóż, oby sie wyrobili szybciutko
|
|
|