2008-04-26, 14:58
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Sephora
To ja podniosę wątek (choć stary ), aby nie zakładac nowego. Wypisujmy w tym wątku wszystkie kosmetyki (kolorówka, zapachy, pielęgnacja) marki Sephora.
Może zacznę:
osobiście mam narazie 2 perfumetki (kokos i vanilla creme brulee)- tanie, więc można bez przeszkód sobie na nie pozwolić, zapach średnio trwały (nie wymagajmy cudów za taką kwotę ). Poluję jeszcze na pralinki 
oprócz tego 2 rozświetlające pudry- różowy i nowo nabyty ivory. Różowego użyłam 2 razy, ale niestety jako róż nie pasuje mi (wolalabym coś bardziej "brudnego" i ciemniejszego ). Mam nadzieję, że znajdę jakieś zastosowanie dla niego.
Chyba, że ktoś chciałby wymienić się za złoty puder, w zamian za mój różowy
kiedyś miałam jeszcze peeling Sephora Brown- świetny (porządnie ścierał )
używałam też wody Sephora Brown- cieplutki zapaszek, cena niewygórowana (płaciłam chyba 80 zł za 50 ml- tylko to bylo parę lat temu)
tabletka musująca do kapieli (z serii, w której są perfumetki)- jak dla mnie beznadzieja. Wrzuciłam do małej ilości wody, a zapachu wogole nie czuć- szkoda A kostka tak cudnie pachniała...
Narazie tyle, jak sobie przypomnę co jeszcze używałam, to dopiszę 
PS. przeszukiwałam tytuły i nie widziałam żadnego wątku zbiorczego o Sephorach, mam nadzieję, że nie przeoczyłam
|
|
|