Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-08, 20:44   #1468
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
1. to skąd te roladki? Ty też mi narobiłaś smaka :p

2. o to i mi zmień rok wyżej

3. te produkty hipp sa takie dobre ze je kupujecie wszystkie? (wiem wiem glupie pytanie - skoro kupujecie to nie zle przeciez ), ale ja sie tradycyjnie nie orientowalam jeszcze i jakbym dzis miala kupowac to znam emolium lub johnson baby
1. Z mojej głowy Szpinak mrożony wrzuciłam na patelnię, jak odparował to dodałam kartonik sera feta z biedry i 2 ząbki czosnku i przesmażyłam razem, aż się ser rozpuścił i zrobiła się w miarę jednolita masa. Od piersi z indyka odkroiłam to, co latało luzem i rozbiłam na 2 małe kotlety, a całą pierś rozbiłam na jeden wielki kotlet, bo mi się nie chciało bawić w kilka mniejszych Przyprawiłam tylko solą i pieprzem, rozsmarowałam na nich gotowy farsz i zawinęłam. Obsmażyłam ze wszystkich stron i puściły tyle soku, że później je jeszcze z godzinkę dusiłam

2. Jakoś niechętnie się przyznajecie się do zmian na liczniku

3. Przy okazji promki w rossmannie podpytywałam jakie kosmetyki kupić i dziewczyny doradzały hippa i babydream. Johnsson podobno uczula, a emolium drogie strasznie

Głupie pytanie: kojarzycie czy stacjonarne apteki gemini mają takie same ceny jak internetowa?

Edit: Chyba to jednak nie było głupie pytanie, bo porównałam ceny femibionu i jest 5 zł różnicy Jak wyglądają koszty dostawy?

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2017-05-08 o 20:48
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora