2017-05-09, 07:21
|
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII
Never, rzęsy wymiatają! 
Zdjęcie uwodzicielskie i takie tajemnicze. 
Cytat:
Napisane przez AnoIi
ve:
Niestety w maju  Śnieg i mróz. Choć moja wyrocznia pogodowa - yr.no twierdzi, że mrozu u mnie nie będzie i ja im wierzę! 
|
W krzyżu nie łupie. Uznaję to za dobrą wróżbę. 
Cytat:
Napisane przez amyz
dzień dobry  nastawiłam się na mróz i nie było tak źle  5 stopni, błekitne niebo  lepiej niż wczoraj
w pokoju Nocny Marek na ul. Smoleńsk  ale się balaaammmmm na początku  własciciel mnie nastraszyl że tam pająki są, a ciemno bylo jak w  i bałam się ruszyć żeby na jakiegoś pająka nie trafić  na szczęscie okazało się że tylko mnie nastraszył niepotrzebnie  ale pokój mega  polecam  wyszliśmy przed czasem 
|
Z łomem wpuszczają? 
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------
A u mnie słoneczko i kurier Tomek na horyzoncie. 
Nabrałam nowego chciejstwa.
Zachciało mi się tej pastelowej palety Zoevy, a to limitka i obawiam się, że wykoszą mi ją przed brokułami.
Co robić? Co robić?  
Amyz? 
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"
|
|
|