2017-05-09, 08:04
|
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII
Rozmawiałam ostatnio ze znajomym kurierem.
Konkluzja była taka:
1. jemu nic do tego co- kto, ale niektóre laski trochę przesadzają. patrz. zamówienia z Douglasa co kilka dni u wielu klientek
2. największa zmora to eobuwie, zwłaszcza dostawa do pewnego biura, żalił się, że ciągle tam z butami jeździ, przywozi i odwozi i tak na okrągło (doręczenia, zwroty)
To mu wytłumaczyłam mniej więcej co i jak.
Podzieliłam się tajemną wiedzą o warzywniaku (na szczęście tego to on nie dostarcza, haha). Jego przyszła żona od razu napaliła się na brokuła i od razu strzeliła focha, że ona od niego nic nie dostała. On obiecał, że jej kupi. Wspominając o brokule zapomniałam tylko dodać, że na hasło i w internecie, jedyne co zapamietali, że zakupy za 2 stówy trzeba zrobić.
Z tego wszystkiego, załadowałam jej kilka kosmetyków w pudło (świeżynek, nieużywanek, lub tych lekko maźniętych lae niedopasowanych do mnie) i wręczyłam z okazji majówki. Miała opory z przyjęciem paczki, to jej wytłumaczyłam, że to głównie gratisy są, i rzeczy nieużywane przeze mnie z różnych powodów, więc generalnie nie wykosztowałam się.
I jakoś mi ulżyło.
Ale na jedno tylko jestem zła, że tusz Burberry jej dałam, a jest genialny. 
Widzicie jaka ze mnie świnia? 
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"
Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2017-05-09 o 08:08
|
|
|