2008-04-26, 19:47
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nowy wątek, dużo pielęgnacji, zapachy i kolorówka
Cytat:
Napisane przez cashmeree
Zakładam nowy wątek, ponieważ w starym zrobił się bałagan, dużo rzeczy jest wymienionych, a ja mam dużą dokładkę kolejnych kosmetyków
Mały opis:
rezerwacja
wymienione
NA PYTANIA ZADANE W MOIM WĄTKU ODPOWIADAM RÓWNIEZ W NIM PONIEWAZ PRZY WIEKSZEJ ILOŚCI POSTÓW ŁATWO SIE POGUBIĆ MAM NADZIEJE ŻE NIE ROBI TO NIKOMU PROBLEMU
Moja WISH LISTA:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248164
A OTO CO MAM DO WYMIANY (jeżeli nie jest napisane jaka ilość pozostała jest zaznaczone na foto):
foto 1
1.Avon Solutions Body, Instant Tone Body Tightening Spray (Ujędrniający tonik do ciała) NOWY
2.Oriflame, Perfect Body, Anti-Stretch Mark Cream (Krem przeciw rozstępom) NOWY
3. Avon Solutions Body, Cellu-Sculpt Anti-Cellulite Body Sculpting Treatment (Wyszczuplający krem antycellulitowy) NOWY
4. Farmona, Nivelazione Woman, Wyszczuplający peeling do mycia ciała
foto 2
1. DOVE Peeling pod prysznic z delikatnie złuszczającymi drobinkami
2. AVON SkinSoSoft Wygładzająco-pilingujący żel pod prysznic
3. AVON Senses Jaśminowo-różany balsam do ciała NOWY
4. Avon, Bubble Bath (Płyn do kąpieli) truskawkowy
foto 3
1.Schwarzkopf, Gliss Kur Płynny Jedwab, Balsam do włosów matowych i trudnych do ułożenia
2. Sunsilk, Odbudowa i pielęgnacja, Krem pielęgnujący na dzien do włosów zniszczonych modelowaniem i suszeniem z wymianki
3. STARLIFE Conditioner odżywka do regeneracji, wzmacniania i wygodnego układania fryzury o bajecznym zapachu bez spłukiwania
4. AVON Odżywka do włosów suchych i zniszczonych
5. AVON Odżywka wygładzająca do włosów prostych i kręconych
foto 4
1. Avon Care, Rich Moisture Glycerine Hand Cream (Intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną) NOWY
2. AVON Płyn do demakijażu oczu
3. AVON ANEW CLINICAL Serum do błyskawicznego liftingu twarzy raz użyty czyli ubytek minimalny mam kartonik poj. 30ml
4. SPA NATURALS maska do twarzy oliwkowa rewitalizująco-nawilżająca, użyta jeden raz więc prawie cała.
5. AVON Oczyszczający żel do twarzy z witaminami, do każdego rodzaju cery
foto 5
1. ZIAJA Naturalny krem oliwkowy do cery suchej i normalnej 50ml, nowy nie otwierany.
2. Avon Solutions, Hydra - Radiance, Vitamin Boost Revitalizing Mask (Nawilżająco - rozświeltająca maska z witaminami) nowa
3. DOVE Odświeżający żel pod prysznic próbka 55ml, cała nie używana
4. SENSODYNE Płyn do płukania jamy ustnej
foto 6
1. Avon, Wink EDT
2. Oriflame, After Hours EDT z wymianki
3. Avon, Pur Blanca EDT
4. Avon, Little Black Dress (Mgiełka perfumowana do ciała)
|
Jakimi kosmetykami u mnie jesteś zainteresowana?
Mnie sie u Ciebie podobają:
1.Avon Solutions Body, Instant Tone Body Tightening Spray (Ujędrniający tonik do ciała) NOWY
2.Oriflame, Perfect Body, Anti-Stretch Mark Cream (Krem przeciw rozstępom) NOWY
3. Avon Solutions Body, Cellu-Sculpt Anti-Cellulite Body Sculpting Treatment (Wyszczuplający krem antycellulitowy) NOWY
Avon Solutions, Hydra - Radiance, Vitamin Boost Revitalizing Mask (Nawilżająco - rozświeltająca maska z witaminami) nowa
|
|
|