Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - trudna rozmowa, rozstanie, kiedyś powrót...?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-09, 10:00   #2
Punchdrunk
Raczkowanie

Dot.: trudna rozmowa, rozstanie, kiedyś powrót...?

Cytat:
Napisane przez WerTop91 Pokaż wiadomość
Potrzebuję wsparcia, rady, czegokolwiek..
Mój chłopak zdecydował się na wyjazd do USA (na ok. półtora roku) - niestety nie mogę pojechać z nim... Powiedział mi o tym dużo wcześniej, pół roku temu. Mimo wszystko nadal chciałam się z nim spotykać, on też - to co do siebie czuliśmy było silniejsze niż nadchodząca data jego wyjazdu.
Niedawno powiedział mi, że kiedyś był w związku na odległość i to może się nie udać, po 3 miesiącach zdradziła go dziewczyna i przez to się rozstali. Mówi, że nie chce tracić ze mną kontaktu, że bardzo mu zależy, ale że większą szansą na jego zachowanie jest rozstanie na ten czas, bo niespełnione obietnice są jeszcze gorsze.. Oczywiście mamy mieć ze sobą jakiś kontakt. Zaproponował mi spotkanie po jego powrocie i rozmowę, po której zdecydujemy, co chcemy zrobić z tym dalej. Mówi, że nie może oczekiwać, że przez ten cały czas będę sama, bierze to na siebie, ale spotkać się i porozmawiać tak czy siak możemy, kiedy wróci.. Cały czas łamał mu się głos, widziałam, że wcale nie jest mu łatwo o tym rozmawiać - dlatego wydaje mi się, że wszystko co mi powiedział było szczere. Wiem, że niezależnie na co byśmy się zdecydowali, i tak nie ma dobrego rozwiązania z tej sytuacji
Co o tym myślicie? Wierzycie w szczere intencje takiej propozycji? Widziałam, że ciężko mu o tym rozmawiać, że ma wyrzuty sumienia i naprawdę jest mu przykro przez tę całą sytuację..
Miałyście coś podobnego? Nie wiem co myśleć Zależy mu..?
Bullshit, gdyby Cię kochał, zależałoby mu, żebyś na niego czekała. Chyba raczej on sam czuje, ze miałby problem z wiernością za oceanem
Punchdrunk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując