Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-09, 19:29   #1817
basiczek24
Wtajemniczenie

Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3

Cytat:
Napisane przez lexi_one Pokaż wiadomość
Fasolka, dzięki za info [emoji8]

Dziewczyny, które chustują - jak nosicie maluchy? Jeszcze w kieszonce? Próbowałam małą wrzucić do plecaka, ale strasznie mi wierzga na plecach i nie sposób dociągnąć chusty [emoji20] a szkoda, bo bardzo bym chciała jeszcze ją ponosić [emoji4], ale póki co pozostaje tylko kieszonka.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja w krszonce jeszcze noszę ale niestety jej już chyba nie wygodnie bo po 15 min już jest ryk i muszę ją odwiązać. Spacer w chuście wykluczony, więc jedzie w gondoli.

Cytat:
Napisane przez Magratka1 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Dziewczyny, tak się zastanawiam, niedługo dzień dziecka. Macie już jakieś pomysły co dać maluszkom w prezencie? Wiadomo, zabawek trochę już mają, ale co teraz byłoby fajne na taki wiek około 7- 8 miesięcy ?
Ja mojej nic nie daje na dd bo ona dostaje kilka razy w miesiącu coś a to ją coś kupię a to ktoś przyjdzie z prezentem... Mam nadzieję że mąż pomyśli i cos mi kupi na dzień matki 😊

Cytat:
Napisane przez megilla Pokaż wiadomość
Ja nie do końca rozumiem o co chodzi z tymi zębami. Zabobon jakiś. To raptem parę miesięcy różnicy. W tym czasie chyba aż tak się nie popsuja...

Klara dziś kończy pół roku
Z tej okazji nie mogłam zamotać jej w chuście ani z tyłu, ani z przodu.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Też tak myślę że to zabobon ale już kilka razy ten tekst słyszałam i może jakas prawda w tym jest.
Najlepszości dla Klarsona 😍

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora