2008-04-27, 08:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Benefit.
Cytat:
Napisane przez *nulka*
to i ja sie niesmialo witam  zachwycilam sie ostatnio Benefitem w Sephorze i tez mam ochote na pare rzeczy i chcialabym podpytac o Wasza opinie na ich temat:
High Beam - jaki daje efekt? czy jest widoczny na buzi? jak go uzywacie?
Firmology - czy to baza wygladzajaca? jak wypada w porownaniu z innymi bazami?
BeneTint - jaki daje efekt na policzkach? czy jest widoczny? poprosze o fotki jesli ktos go posiada, oczywiscie fotki pomalowanej buzki
puder Dallas - jaki daje efekt na buzi? ma to byc brazer i roz w jednym... tez prosze o fotki jesli ktos posiada
mam zamiar zamawiac kosmetyki z firmowej stronki z USA i stad kolejne pytanko do dziewczyn ktore w ten sposob zamawialy - czy zdarzylo Wam sie kiedys placic jakies clo?
z gory dziekuje za pomoc 
|
Ja tydzień temu zamawiałam rzeczy z USA właśnie ze strony Benefit.Trochę poczekam sobie pewnie na przesyłkę ale mam wielka nadzieję,że cła nie będzie.To idzie "zwykłą" pocztą wiec wydaje mi sie że jest mniejsza szansa nałożenia cła niż na paczki które idą np. kurierem
Co do wrażeń to na razie testowałam tylko w Sephorze ale zamówiłam min. właśnie Hihg Beam i paletkę w której jest też Dallas wiec jak dostanę przesyłkę to oczywiście zdam relację
|
|
|