2008-04-27, 09:14
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Świetne ciuchy M/L wymienię pilnie na XS i dodatki!
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7366295
- Smackers Fanta Grape - fajny, ale bardzo słodki, jest go ok. 90%, troszkę porysowane opakowanie od noszenia w torebce
- Avon Całuśna Szminka-Walentynka, kolor Nude Berry - ma zabawny kształt serduszka i błyszczące drobinki, kolor lekki róż, pomalowałam się nią ledwie kilka razy - nie mój odcień jednak
- Avon Balsam SSS Spowalniający odrastanie włosków - nie mój zapach , posmarowałam się nim ze 2 razy...
- Garnier Krem Podstawa Pielęgnacji dla cery mieszanej - pochopny zakup, mam swojego kremowego faworyta, nie wiem po co chciałam próbować czegoś innego...
- Garnier Intensywna Pielęgnacja Skóry B.Suchej [czerwona seria] balsam 120 ml w saszetkach 6 ml - tego kosmetyku nie trzeba polecać, jest świetny, a saszetki wygodne dla dziewczyn korzystającyh z basenu lub często w podróży
- Yves Rocher perfum Framboise - Malinka - więcej niż połówka małego flakonika, w sam raz do torebki, dla mnie jdnak trochę za słodki
- Yves Rocher Tusz Luminelle Extra Volume - nówka! fajny, naturalny efekt
Nivea Lekki podkład i krem w jednym - nie pasuje mi odcień, ale wiem, że ma swoje zwolenniczki ok. 80%
- Adidas Antyperspirant Wchłaniający Pot - średnio przypadł mi do gustu zapach, wolę cytusy, niemalże pełny
- Soraya Balsam Wyszczuplający - mocno pachnie, ale ładnie napina, szybko mi się znudził, ok. 3/4
- Smackers Squeezy Truskawka - ok 2/3
zajrzyj tez do mojego watku z ksiażkami , moze cos Ci sie spodoba 
odp u mnie
|
|
|