2008-04-27, 09:16
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ile zarabiają Wizażanki ;)
Ja mam też możliwość wzięcia biletów do teatru, do centrum zabaw dla dzieci, chyba na ściankę wspinaczkową też (ale to nie dla mnie, chyba za słaba fizycznie bym była). I coś jeszcze było, ale chyba mało interesującego dla mnie
Co do języków- dlaczego zakładasz, że jeśli dofinansowują języki to oznacza, że biegła znajomość przynajmniej dwóch nie jest wymagana w tej pracy? U mnie nie pracuje się w ogóle "po polsku". A dofinansowanie wynika z chęci utworzenia możliwości osobom, które np (tak jak ja) nie znają rosyjskiego- mnie w szkole takowego nie uczyli akurat. Można też się uczyć francuskiego, czy włoskiego, albo hiszpańskiego. Przecież mało kto włada biegle więcej, niż trzema językami obcymi, prawda?
Co do pracy przy kompie- zastosuję się do Twoich rad i może będzie lepiej. Problem u mnie polega na tym, że wracam do domu z pracy i dalej siedzę przed komputerem (albo coś tłumaczę, albo się uczę) i pomimo tego, że i w domu i w pracy mam płaskie ekrany, czuję, że wzrok się osłabił. Dostałam z pracy dofinansowanie na zakup okularów i chyba je wykorzystam.
Bony u nas są niestety tylko na święta:/ A szkoda.
Z powtarzalnością Ci w takim razie tylko pozazdrościć ( a raczej z jej brakiem). Ale mi na szczęście zajęcia powtarzalne w kość nie dają póki co, więc nie narzekam
Pozdrawiam
|
|
|