Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 41 część wątku ciśniemy wszystkie bez wyjątku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-10, 10:15   #91
dziunkowa
Zakorzenienie

Dot.: 41 część wątku ciśniemy wszystkie bez wyjątku

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
We wrześniu lało ? Byłam 10 dni nad morzem właśnie we wrześniu i ani jednego dnia nie kropiło nawet Pogodę mieliśmy marzenie, plaże puste

U mnie w poniedziałek ktoś przyniósł ciasto i szampana. Szampana szybko wylałam do kwiatka (to był impuls ) stojącego za mną, a ciasta nie zjadłam, bo powiedziałam, że męczy mnie nie strawność

Swoją drogą irytuje mnie niesamowicie, że zwykle muszę się tłumaczyć dlaczego tego nie zjem itd. Dlaczego ludzie wpierdzielający fast food nie tłumaczą się przede mną ?

Ostatnio dorwałam tą mieszankę w Netto Od razu capnęłam

Eeee no elegancki

Jak smakowo ?

Cudnie czytać o Twoim coraz poważniejszym związku ze zmywarką

Oł noł, nie lubimy takiej wiosny ! Jak wychodziłam dzisiaj do pracy to owinęłam się najwięszym szalem jaki mam i wyciągnęłam z szafy grubszy płaszczyk Wiosna nie rób nas w balona

Hej Kochane

Melduję
W weekend:
Nogi, łydki, brzuch-siłowy
Poniedziałek:
15 minut hula
Ramiona, barki, plecy-siłowy

Do tego w weekend starałam się jak najwięcej spacerować i się ruszać. Od razu lepiej się czuję

Wczoraj miałam koszmarny dzień... Miałam wizytę u ginekologa i nie poszła ona tak jak bym sobie tego życzyła ... Wylałam morze łez, ale liczę, że los i do mnie się kiedyś uśmiechnie

Aaa chwalę się Wstawili nam okna w chałupce
Brawo

Ja wrzesień tez wspominam jako upalny, miałam wesele brata

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Jadłospis kiedyś makaron z fasoli mung? Bardzo on pecznieje po obróbce cieplnej?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
dziunkowa jest offline Zgłoś do moderatora