Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-10, 20:36   #3669
89Otojestkasia
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2017

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
no słodkie i w końcu jakieś normalne kolory, a nie pstrokate plastikowe zabawki

pokazuj zakupy

No to trochę się wkopaliście, bo teraz będziecie musieli szukać takiego mieszkania, żeby meble pasowały i żeby mieszkanie było puste.

Ja mam swoje łóżka, pralkę i 2 komody, reszta jest właścicielki, nie meblowałabym czyjegoś mieszkania, bo różnie bywa po pierwsze, a po drugie to właśnie ciężko inwestować jak to raczej nie będzie później pasowało.

Może powiedzcie im, że jak podniosą czynsz to się wyprowadzacie? Ze umowa była inna i żeby mieli tego świadomość, może wtedy podpiszą z wami na starych warunkach.

zamawiaj, na zdrowie

Ja też głupieje, za duży wybór tego wszystkiego

zamawiaj

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

U mnie te zajęcia są na 13, a mąż o tej godzinie jest w pracy więc chodzę sama ale w sumie żadnej dziewczyny nie widziałam z mężem jeszcze.

Nam położne mówiły, że fajnie jakby byli na niektórych zajęciach, np. z kąpania, z porodu. Raczej laktacja ich nie zainteresuje

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Dziewczyny a przewijak jaki kupujecie?

Na allegro pełno jest takich zwykłych, a położna nam mówiła, że powinny być zaczepy jeżeli chcemy na łóżeczko kłaść, bo taki bez niczego może się zsunąć.

Ale nic nie mogę takiego znaleźć

Ja kupuje komodę z przewijakiem [emoji5]
Jutro połówkowe jestem cała w zniecierpliwieniu [emoji12]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
89Otojestkasia jest offline Zgłoś do moderatora